Η Π.Ο.Α.Σ.Ο. θα συνεχίσει την καταπολέμηση διακρίσεων και βίας σε βάρος των γυναικών

Η Π.Ο.Α.Σ.Ο. θα συνεχίσει την καταπολέμηση διακρίσεων και βίας σε βάρος των γυναικών

Η Παγκύπρια Ομοσπονδία Ανεξαρτήτων Συνδικαλιστικών Οργανώσεων (Π.Ο.Α.Σ.Ο.) με ανακοίνωση για την 8η Μαρτίου δηλώνει ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με ζήλο και αφοσίωση για καταπολέμηση κάθε είδους διάκρισης και βίας έναντι των γυναικών.

 
Διαπιστώνει ότι υπάρχουν ακόμη κατάλοιπα καταπίεσης και νοοτροπίες παλαιότερων εποχών και διακρίσεις σε βάρος της γυναίκας, προσθέτοντας ότι δεν είναι αρκετές μόνο οι νομοθεσίες και οι εξαγγελίες για να καταργηθούν πλήρως οι διακρίσεις.
 
Περαιτέρω η Ομοσπονδία αναφέρει ότι τάσσεται ενάντια σε οποιανδήποτε διάκριση σε βάρος της γυναίκας, με σκοπό να καταπολεμηθεί κάθε είδους διάκριση και βία (σωματική και λεκτική) και προσθέτει ότι οι οργανώσεις και η κοινωνία έχουν χρέος απέναντι στις Γυναίκες και οφείλουν να πράξουν το καθήκον τους με κάθε δυνατό τρόπο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE