Ποντικός: «Ο Χρύσης ήταν ευγενικός για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις – Μας είχαν ξεγραμμένους…»

Ποντικός: «Ο Χρύσης ήταν ευγενικός για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις – Μας είχαν ξεγραμμένους…»

Όλα όσα δήλωσε ο Γιννάκης Ποντικός, προπονητής της Καρμιώτισσας, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην ΕΝΠ για την δεύτερη αγωνιστική του β’ ομίλου του πρωταθλήματος.

Τι είπε: 

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κατέθεσαν ψυχή, απέναντι σε μια ομάδα που χαρακτηρίστηκε από πολλούς η καλύτερη στον όμιλό μας. Όντως είναι καλή ομάδα και αυτό κάνει την νίκη μας ακόμα πιο μεγάλη. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα για μας, όχι τόσο για το αν η ομάδα έχει πιθανότητες για να διεκδικήσει την παραμονή, αλλά για να κρατήσουμε τους παίκτες να παραμείνουν προσηλωμένοι να παίξουμε το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πολεμιδιών πρέπει να προβληματιστεί με το γήπεδο. Οι συνθήκες που προετοιμαζόμαστε είναι τραγικές. Έκανε αναφορά και ο Χρύσης Μιχαήλ πιο παλιά για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, αλλά νομίζω ήταν ευγενικός. Να πω ευχαριστώ και στη διοίκηση της ομάδας μας που είναι δίπλα μας και κρατάει… ζωντανή την ομάδα».

Για τον Μάριο Στυλιανού: «Τοποθετήσαμε τον Μάριο Στυλιανού ως κεντρικός αμυντικός. Του είπα ότι θα κληθεί στην Εθνική, εάν δουλέψει στόπερ. Να του δώσω συγχαρητήρια, ήταν τεράστιος»

The post Ποντικός: «Ο Χρύσης ήταν ευγενικός για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις – Μας είχαν ξεγραμμένους…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE