Οικονόμου: «Πήραμε ότι δώσαμε – Δεν αρμόζουν τέτοιες εμφανίσεις στην ΕΝΠ»

Οικονόμου: «Πήραμε ότι δώσαμε – Δεν αρμόζουν τέτοιες εμφανίσεις στην ΕΝΠ»

Όλα όσα δήλωσε ο Λούκας Οικονόμου, βοηθός προπονητής της ΕΝΠ, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Καρμιώτισσα για την δεύτερη αγωνιστική του β’ ομίλου του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται, πως αντικατέστησε τον Κάρλος Φερέρ για αυτό το ματς, λόγω του ότι ο Ισπανός κόουτς των βυσσινί ήταν τιμωρημένος με κίτρινες κάρτες.

Αναλυτικά:

«Πήραμε ότι δώσαμε στο γήπεδο. Όταν δέχεσαι 4 γκολ από τον τελευταίο, δεν αξίζεις να πάρεις κάτι. Χάσαμε 8 πόντους από την Καρμιώτισσα έως τώρα. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας, δεν θα τα βάλουμε κάτω. Μετά την νίκη επί της Σαλαμίνας δεν συνεχίσαμε. Δείξαμε σε αρκετά παιχνίδια ότι έχουμε καλή ομάδα. Να απολογηθούμε στον κόσμο για την σημερινή εμφάνιση. Δεν αρμόζει στην Ένωση να έχει τέτοιες εμφανίσεις. Με σκληρή δουλειά είμαι αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας».

The post Οικονόμου: «Πήραμε ότι δώσαμε – Δεν αρμόζουν τέτοιες εμφανίσεις στην ΕΝΠ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται το κοίτασμα «Κρόνος», με στόχο να σταλούν οι πρώτες ποσότητες κυπριακού φυσικού αερίου στην Ευρώπη, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι οι σχετικές εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου, όταν θα μεταβεί και στην Αίγυπτο μετά από πρόσκληση του Προέδρου της χώρας για να συμμετάσχει στο Ενεργειακό Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στο Κάιρο.