Το Κυπριακό συζητήθηκε σε τηλεδιάσκεψη που είχαν Μέρκελ-Ερντογάν

Το Κυπριακό συζητήθηκε σε τηλεδιάσκεψη που είχαν Μέρκελ-Ερντογάν

«Μόνο με το διάλογο και στη βάση του διεθνούς δικαίου μπορούν να επιλυθούν τα διαφιλονικούμενα θέματα στην Ανατολική Μεσόγειο».

Τα παραπάνω τόνισε η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ στην τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Παρασκευής με τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Καγκελαρίας, Στέφεν Ζάιμπερτ «σε ό,τι αφορά στο Κυπριακό, η Καγκελάριος χαιρέτισε την εξαγγελία για έναρξη σύντομα ανεπίσημων συνομιλιών υπό την διαμεσολάβηση των Ηνωμένων Εθνών».

Παράλληλα, η Γερμανίδα Καγκελάριος τόνισε για ακόμη μια φορά την σημασία που έχουν για την ΕΕ οι εποικοδομητικές σχέσεις με την Τουρκία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λευκωσία: Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα μετά από φωτιά σε πολυκατοικία

Τραγωδία στη Λευκωσία: Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα μετά από φωτιά σε πολυκατοικία

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παραμονής των Χριστουγέννων στη Λευκωσία, όταν λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε αποθηκευτικό χώρο που βρισκόταν στην οροφή πολυκατοικίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE