Θλίψη ΠτΔ για θάνατο Κώστα Γαβριηλίδη: «Μέσα από τη δράση του, άνοιξε δρόμους συζήτησης και κατανόησης σε ζητήματα που αφορούν τον άνθρωπο»
Βαθιά η θλίψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη για τον θάνατου του Κώστα Γαβριηλίδη.

Τα παραπάνω τόνισε η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ στην τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Παρασκευής με τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Καγκελαρίας, Στέφεν Ζάιμπερτ «σε ό,τι αφορά στο Κυπριακό, η Καγκελάριος χαιρέτισε την εξαγγελία για έναρξη σύντομα ανεπίσημων συνομιλιών υπό την διαμεσολάβηση των Ηνωμένων Εθνών».
Παράλληλα, η Γερμανίδα Καγκελάριος τόνισε για ακόμη μια φορά την σημασία που έχουν για την ΕΕ οι εποικοδομητικές σχέσεις με την Τουρκία.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




