Εντατικές διαβουλεύσεις Υφυπουργείου Τουρισμού με οργανωτές ταξιδιών ενόψει ανοίγματος της Βρετανίας

Εντατικές διαβουλεύσεις Υφυπουργείου Τουρισμού με οργανωτές ταξιδιών ενόψει ανοίγματος της Βρετανίας

Εντατικές διαβουλεύσεις με οργανωτές ταξιδιών και αεροπορικές εταιρείες θα έχει το Υφυπουργείο Τουρισμού εντός Μαρτίου, μετά την ανακοίνωση της απόφασης απόφαση της Κυπριακής Κυβέρνησης να επιτρέπεται από 1η Μαΐου η άφιξη ταξιδιωτών από τη Βρετανία που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά του Covid-19, χωρίς την ανάγκη διενέργειας διαγνωστικών τεστ και καραντίνας.

Σε γραπτή δήλωσή του ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος εκφράζει ιδιαίτερα ικανοποίηση για την τεράστια δημοσιότητα που δόθηκε στη Βρετανία για το θέμα.

«Το θέμα αποτέλεσε πρώτη είδηση στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα της χώρας, ενώ ταυτόχρονα προβάλλεται το γεγονός ότι η χώρα μας είναι ανάμεσα στις πρώτες πέντε καλύτερες στον κόσμο στη διαχείριση της πανδημίας και των συνεπειών της», αναφέρει.

Το γεγονός αυτό, προσθέτει, βελτιώνει τις προοπτικές για την επερχόμενη τουριστική περίοδο οι οποίες θα ενισχυθούν περαιτέρω μετά τις εντατικές διαβουλεύσεις που θα έχει εντός Μαρτίου το Υφυπουργείο, με όλους τους οργανωτές ταξιδιών.

Αναφέρει επίσης ότι πέραν των διαβουλεύσεων με τους οργανωτές ταξιδιών, θα γίνουν, από κοινού με το Υπουργείο Μεταφορών και τη Hermes Airports, διαβουλεύσεις και με αεροπορικές εταιρείες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Για την προϋπόθεση ισχύος και συνοχής εκ των έσω αναμένεται να μιλήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στους Ευρωβουλευτές την Τρίτη καθώς και να αναδείξει τη στενή συνεργασία που θα έχει η Κυπριακή Προεδρία με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ως ουσιαστική προϋπόθεση για την προώθηση σημαντικών ευρωπαϊκών πολιτικών και νομοθετικών φακέλων, αναφέρουν αρμόδιες πηγές..