Εντατικές διαβουλεύσεις Υφυπουργείου Τουρισμού με οργανωτές ταξιδιών ενόψει ανοίγματος της Βρετανίας

Εντατικές διαβουλεύσεις Υφυπουργείου Τουρισμού με οργανωτές ταξιδιών ενόψει ανοίγματος της Βρετανίας

Εντατικές διαβουλεύσεις με οργανωτές ταξιδιών και αεροπορικές εταιρείες θα έχει το Υφυπουργείο Τουρισμού εντός Μαρτίου, μετά την ανακοίνωση της απόφασης απόφαση της Κυπριακής Κυβέρνησης να επιτρέπεται από 1η Μαΐου η άφιξη ταξιδιωτών από τη Βρετανία που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά του Covid-19, χωρίς την ανάγκη διενέργειας διαγνωστικών τεστ και καραντίνας.

Σε γραπτή δήλωσή του ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος εκφράζει ιδιαίτερα ικανοποίηση για την τεράστια δημοσιότητα που δόθηκε στη Βρετανία για το θέμα.

«Το θέμα αποτέλεσε πρώτη είδηση στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα της χώρας, ενώ ταυτόχρονα προβάλλεται το γεγονός ότι η χώρα μας είναι ανάμεσα στις πρώτες πέντε καλύτερες στον κόσμο στη διαχείριση της πανδημίας και των συνεπειών της», αναφέρει.

Το γεγονός αυτό, προσθέτει, βελτιώνει τις προοπτικές για την επερχόμενη τουριστική περίοδο οι οποίες θα ενισχυθούν περαιτέρω μετά τις εντατικές διαβουλεύσεις που θα έχει εντός Μαρτίου το Υφυπουργείο, με όλους τους οργανωτές ταξιδιών.

Αναφέρει επίσης ότι πέραν των διαβουλεύσεων με τους οργανωτές ταξιδιών, θα γίνουν, από κοινού με το Υπουργείο Μεταφορών και τη Hermes Airports, διαβουλεύσεις και με αεροπορικές εταιρείες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE