ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αν θέλει πρωτάθλημα, είναι η ώρα να το δείξει! Οι σκέψεις του Τιμούρ για την ενδεκάδα

Αν θέλει πρωτάθλημα, είναι η ώρα να το δείξει! Οι σκέψεις του Τιμούρ για την ενδεκάδα

Η Ανόρθωση κοντράρεται εκτός έδρας με την Ομόνοια (18:30), για τη δεύτερη αγωνιστική του β’ γκρουπ, σε μια κρίσιμη έξοδο για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, αφού αν ηττηθεί μένει 10 βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση.

Εύκολα λοιπόν, γίνεται αντιληπτό, πως η Κυρία έχει μοναδικό και αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη. Μπορεί στα εκτός έδρας παιχνίδι, η ομάδα της Αμμοχώστου να μην είναι τόσο καλή όσο στο «κάστρο» της, ωστόσο, όταν πας για πρωτάθλημα και ειδικά σε μια τέτοια φάση του, πρέπει να εμφανιστεί βελτιωμένη μακριά από το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ενάντια στον Απόλλωνα, η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, έδειξε χαρακτήρα και «μέταλλο» και παρά το γεγονός πως έχανε με 2-0 βρήκε το κουράγιο να πάρει την ισοπαλία, δείχνοντας πόσο πολύ θέλει αυτόν τον τίτλο.

Με το ίδιο πάθος θα αγωνιστεί και κόντρα στην Ομόνοια και υπάρχει η συγκρατημένη αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας πως θα έρθει το πολυπόθητο «διπλό».

Με νίκη, η Ανόρθωση θα μειώσει στους τέσσερεις βαθμούς της τη διαφορά από το τριφύλλι και μπαίνει για τα καλά στη «μάχη» του τίτλου. Εννοείται, πως αν έρθει το τρίποντο, η ψυχολογία και η δυναμική που θα αποκτήσει η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια θα είναι μεγάλη.

Είναι η ευκαιρία της ομάδας της Αμμοχώστου να δείξει πόσο πολύ θέλει το πρωτάθλημα και να «αποδράσει» από τη Λευκωσία με τους τρεις βαθμούς.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Ο Λόρια θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Αμπαρτζουμιάν στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Κορέια στο αριστερό, με τους ΒργκοτςΡισβάνη κεντρικό δίδυμο.

Στο χώρο του κέντρου θα κινούνται οι Αρτυματάς, Νταουσβίλι έχοντας πιο μπροστά τους τον Mίχα, ενώ την επιθετική τριάδα αναμένεται να αποτελέσουν οι Καλτσάς, Οκριασβίλι και Κβιλιτάια στην «αιχμή του δόρατος».

The post Αν θέλει πρωτάθλημα, είναι η ώρα να το δείξει! Οι σκέψεις του Τιμούρ για την ενδεκάδα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top