Δίνει Μαυροπάνο για Κονατέ!

Δίνει Μαυροπάνο για Κονατέ!

 

Να κάνει δικό της τον Ιμπραχίμα Κονάτε, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πλέον περιζήτητους κεντρικούς αμυντικούς στην Ευρώπη θέλει η Άρσεναλ.

Οι «κανονιέρηδες» έχουν εκδηλώσει στην Λειψία, όπου και ανήκει ο παίκτης το ενδιαφέρον τους, για την απόκτηση του Γάλλου αμυντικού, ο οποίος αν και 22χρονών μετρά ήδη 88 συμμετοχές.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αγγλία, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα δίνει ως έμψυχο αντάλλαγμα στην γερμανική ομάδα, τον Ντίνο Μαυροπάνο προκειμένου να κατεβάσει την τιμή του παίκτη, που κοστολογείται στα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Σ΄ότι έχει να κάνει με τον πρώην κεντρικό αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποιεί μια αρκετά καλή σεζόν στη Γερμανία, όπου και αγωνίζεται με την φανέλα της Στουτγκάρδης, στην οποία και έχει δοθεί δανεικός με τον ίδιο να μετρά 13 συμμετοχές.

Πηγή: Sdna.gr

The post Δίνει Μαυροπάνο για Κονατέ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Λακρουά - «Χρειαζόμαστε ευνοϊκό περιβάλλον για να επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό»

ΠτΔ σε Λακρουά - «Χρειαζόμαστε ευνοϊκό περιβάλλον για να επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό»

Τη διαβεβαίωση για τη δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ για τη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού έδωσε σήμερα ο Αναπληρωτής ΓΓ των ΗΕ κ. Ζιαν Πιέρ Λακρουά, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, o οποίος επεσήμανε τον πολύ σημαντικό ρόλο της ΟΥΝΦΙΚΥΠ ιδιαίτερα σε μια αυξημένη περίοδο παραβιάσεων από πλευράς των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων.  

BEST OF TOTHEMAONLINE