ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αήττητος και στο Περιστέρι ο Αστέρας Τρίπολης που βλέπει ΕΥΡΩΠΗ!

Αήττητος και στο Περιστέρι ο Αστέρας Τρίπολης που βλέπει ΕΥΡΩΠΗ!

Ένα εκπληκτικό γκολ του Αλί Μπαμπά κράτησε τον Αστέρα αήττητο και στο Περιστέρι (1-1) και η ομάδα της Τρίπολης συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει στο δεύτερο γύρο, στοχεύοντας στο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Παναθηναϊκός δεν το κατάφερε. Η ΑΕΚ δεν το κατάφερε. Ο ΠΑΟΚ δεν το κατάφερε. Ο Άρης – στο πρωτάθλημα – δεν το κατάφερε. Ο Ατρόμητος; Έφτασε κοντά, αλλά ούτε εκείνος το κατάφερε!

Ο εκπληκτικός Αστέρας Τρίπολης έκανε την… «ληστεία» στο Περιστέρι με τον Αλί Μπαμπά να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στη σεζόν και να ισοφαρίζει εκείνο του Γιώργου Μανούσου για να κλείσουν οι Αρκάδες δέκα συνεχόμενα ματς αήττητοι.

Ο Αστέρας έπιασε στην πέμπτη θέση τον Παναθηναϊκό, που παίζει απόψε στα Γιάννινα, πλησίασε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη και θα πιέσει όσο περισσότερο μπορεί για να «κλέψει» και το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Κάτι, που ενδεχομένως και να αξίζει κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού, στο δεύτερο γύρο, όπου έχει μαζέψει 25 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον Ολυμπιακό, ενώ δεν έχει ηττηθεί στο πρωτάθλημα από καμία ομάδα κάτω από την τέταρτη θέση.

Οι στιγμές που σημάδεψαν το πρώτο ημίχρονο ήταν δύο. Το γκολ του Ατρόμητου κόντρα στη ροή του αγώνα ή για την ακρίβεια κόντρα στη μη ροή του αγώνα.

Ήταν το 19ο λεπτό, σε ένα ματς που κυλούσε χωρίς συγκινήσεις μέχρι εκείνη τη στιγμή, όταν ο Μανούσος βρέθηκε απρόσμενα αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή του Αστέρα και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Η δεύτερη στιγμή ήταν το γκολ της ομάδας του Περιστερίου στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Σωστά, καθότι στην εποχή του VAR και των γραμμών ακόμα και το εκατοστό εντοπίζεται από την τεχνολογία.

Ενδιάμεσα είχαμε ένα 25λεπτο, στο οποίο ο Αστέρας είχε την πρωτοβουλία και τις φάσεις για να φτάσει στην ισοφάριση, όμως βρήκε απέναντί του έναν ζεστό και ετοιμοπόλεμο – παρότι είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς – Μανδά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας είχε την πρωτοβουλία και τις ευκαιρίες, όμως δε φαινόταν ικανός να ξεκλειδώσει την άμυνα του Ατρόμητου.

Μέχρι που ο Αλί Μπαμπά, βρήκε τον μυστικό κωδικό και με εκπληκτικό γκολ στο 77΄, ισοφάρισε για την ομάδα του και της έδωσε ακόμα ένα βαθμό.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης (29′ λ.τρ. Μανδάς), Γούτας, Μαυρομμάτης, Τομάσεβιτς, Νάτσος, Σάλομον, Χαρίσης, Ούμπιδες (80′ Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος), Αγκάγιεφ (46′ Νταβιώτης), Μουνίθ (67′ Γκάλο) και Μανούσος (67′ Κωτσόπουλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Κώτσιρας (75′ Γκαρσία), Άλβαρες, Χριστόπουλος, Σουάρεθ, Βαλιέντε (61′ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Ριέρα (90+ Φερνάντες), Σίτο (46′ Λουίς Φερνάντεθ), Μπαράλες και Κρέσπι (75′ Αλί Μπαμπά).

Πηγή: sdna.gr

The post Αήττητος και στο Περιστέρι ο Αστέρας Τρίπολης που βλέπει ΕΥΡΩΠΗ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top