Το μοίρασαν στο ΓΣΠ και το… μπαλάκι στη Λεμεσό!

Το μοίρασαν στο ΓΣΠ και το… μπαλάκι στη Λεμεσό!

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το ντέρμπι στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και την Ανόρθωση, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι-οφ.

Ένα αποτέλεσμα… ανεπιθύμητο και για τις δύο ομάδες, οι οποίες ήθελαν τη νίκη, αλλά τελικά πήραν από ένα βαθμό... Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE