Το μοίρασαν στο ΓΣΠ και το… μπαλάκι στη Λεμεσό!

Το μοίρασαν στο ΓΣΠ και το… μπαλάκι στη Λεμεσό!

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το ντέρμπι στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και την Ανόρθωση, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι-οφ.

Ένα αποτέλεσμα… ανεπιθύμητο και για τις δύο ομάδες, οι οποίες ήθελαν τη νίκη, αλλά τελικά πήραν από ένα βαθμό... Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE