ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χριστοφόρου: «Δεν καταφέραμε να νικήσουμε τον Φαμπιάνο, αυτό ήταν το πρόβλημα σήμερα»

Χριστοφόρου: «Δεν καταφέραμε να νικήσουμε τον Φαμπιάνο, αυτό ήταν το πρόβλημα σήμερα»

Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και την Ανόρθωση, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αμμοχωστιανής ομάδας, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

«Δεν καταφέραμε να νικήσουμε τον Φαμπιάνο, αυτό ήταν το πρόβλημα σήμερα. Σε δύο περιπτώσεις πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις. Στο τέλος χρειάστηκε και ο δικός μας τερματοφύλακας. Η ομάδα μας τρέχει ένα αήττητο σερί, που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε. Τα πράγματα δεν είναι στο χέρι μας αυτή την στιγμή. Αποδείξαμε και σήμερα ότι δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην το παλέψουμε. Είμαστε απογοητευμένοι, γιατί μπορούσαμε να κερδίσουμε. Λειτούργησε σωστά το πλάνο αντιμετώπισης του αντιπάλου. Για λεπτομέρειες δεν κερδίζουμε τους αγώνες που κόβεις δρόμο. Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες όμως, αυτή η ομάδα θα παλεύει».

The post Χριστοφόρου: «Δεν καταφέραμε να νικήσουμε τον Φαμπιάνο, αυτό ήταν το πρόβλημα σήμερα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top