Χριστοφόρου: «Δεν καταφέραμε να νικήσουμε τον Φαμπιάνο, αυτό ήταν το πρόβλημα σήμερα»

Χριστοφόρου: «Δεν καταφέραμε να νικήσουμε τον Φαμπιάνο, αυτό ήταν το πρόβλημα σήμερα»

Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και την Ανόρθωση, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αμμοχωστιανής ομάδας, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

«Δεν καταφέραμε να νικήσουμε τον Φαμπιάνο, αυτό ήταν το πρόβλημα σήμερα. Σε δύο περιπτώσεις πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις. Στο τέλος χρειάστηκε και ο δικός μας τερματοφύλακας. Η ομάδα μας τρέχει ένα αήττητο σερί, που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε. Τα πράγματα δεν είναι στο χέρι μας αυτή την στιγμή. Αποδείξαμε και σήμερα ότι δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην το παλέψουμε. Είμαστε απογοητευμένοι, γιατί μπορούσαμε να κερδίσουμε. Λειτούργησε σωστά το πλάνο αντιμετώπισης του αντιπάλου. Για λεπτομέρειες δεν κερδίζουμε τους αγώνες που κόβεις δρόμο. Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες όμως, αυτή η ομάδα θα παλεύει».

The post Χριστοφόρου: «Δεν καταφέραμε να νικήσουμε τον Φαμπιάνο, αυτό ήταν το πρόβλημα σήμερα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.