ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΠΕΡΓΚ: «Δεν μπορούμε να πετυχαίνουμε πέντε γκολ σε κάθε παιχνίδι» – ΑΠΑΝΤΗΣΕ και για Μποτεάκ

ΜΠΕΡΓΚ: «Δεν μπορούμε να πετυχαίνουμε πέντε γκολ σε κάθε παιχνίδι» – ΑΠΑΝΤΗΣΕ και για Μποτεάκ

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΠ, μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα στην Ομόνοια και την Ανόρθωση, ο προπονητής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Χένινγκ Μπεργκ.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Δύο ανταγωνιστικές ομάδες, έβαλαν δύναμη στο παιχνίδι τους. Νομίζω είχαμε καλή κυριαρχία στο πρώτο μέρος, αλλά δεν είχαμε την τελευταία πάσα και επιλογή στην επίθεση. Στο δεύτερο μέρος ήταν πιο ισοδύναμο το παιχνίδι, χάσαμε ευκαιρίες, έχασαν κι αυτοί και στο τέλος το 0-0 είναι δίκαιο αποτέλεσμα.

Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και δεν γίνεται να είμαστε πάντα επιτυχημένοι. Δουλεύουμε πάντα για τη νίκη όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Θα θέλαμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, αλλά δεν υπάρχουν ομάδες στον κόσμο που κερδίζουν όλα τα παιχνίδια τους. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, είναι καλύτερα να έρθεις ισοπαλία, παρά να χάσεις. Είμαστε σε μία καλή θέση και φόρμα και στα πλέι-οφ, όπου πάντα τα παιχνίδια είναι κλειστά και αυτό είναι φυσιολογικό.

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ: «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Είμαστε η Ομόνοια και πρέπει να κερδίζουμε, δώσαμε πολλά παιχνίδια φέτος και θα συνεχίσουμε να δίνουμε. Είμαστε διψασμένοι και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο. Τώρα παίζουμε το ΑΠΟΕΛ, είναι 1-1 στο ημίχρονο και μετά έχουμε πρωτάθλημα το Σάββατο. Δεν υπάρχουν πολλές μέρες. Και την τελευταία φορά πριν παίξουμε με την ΑΕΛ, είχαμε λίγες μέρες για να προετοιμαστούμε. Ελπίζω την επόμενη φορά να έχουμε περισσότερες. Είναι μεγάλο παιχνίδι αυτό με τον ΑΠΟΕΛ και θέλουμε να προκριθούμε. Περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Για το τι κρατά από το παιχνίδι: «Αρχίσαμε καλά, κτίζαμε καλά και σωστά, όμως το αρνητικό είναι ότι δεν βρίσκαμε τον τρόπο για να φτιάξουμε ευκαιρίες. Στο τέλος θέλαμε να κερδίσουμε, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Οι παίκτες δούλεψαν σκληρά».

Για το ότι δεν χρησιμοποιείται ο Μποτεάκ: «Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Αυτοί που έπαιξαν ήταν πολύ καλοί. Ο Έρικ δουλεύει σκληρά, είναι κοντά, όμως σε κάθε ματς πρέπει να επιλέξω την ομάδα που θεωρώ καλύτερη».

Για τη δυσκολία στο σκοράρισμα στα τελευταία παιχνίδια: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Είχαμε καλά αποτελέσματα. Θα θέλαμε να σκοράρουμε περισσότερο, όμως παίζουμε απέναντι σε ομάδες που προσπαθούν να μη δεχθούν γκολ. Δεν μπορούμε να πετυχαίνουμε πέντε γκολ σε κάθε παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος με την ποιότητα μας και μέχρι σήμερα σκοράραμε αρκετά γκολ και δεν δεχθήκαμε πολλά, άρα πιστεύω ότι είμαστε καλά».

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο, όλα όσα είπε ο Νορβηγός τεχνικός:

The post ΜΠΕΡΓΚ: «Δεν μπορούμε να πετυχαίνουμε πέντε γκολ σε κάθε παιχνίδι» – ΑΠΑΝΤΗΣΕ και για Μποτεάκ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top