ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ίσως θα μπορούσε να το δει… ΑΛΛΙΩΣ ο Μπεργκ

Ίσως θα μπορούσε να το δει… ΑΛΛΙΩΣ ο Μπεργκ

Για την Ομόνοια δεν είναι τόσο επώδυνο αποτέλεσμα η ισοπαλία, όσο για την Ανόρθωση.

Οι πράσινοι στο φινάλε κινδύνεψαν να δεχθούν την ήττα (θα ήταν η πρώτη με τον Μπεργκ στον πάγκο από την Κυρία), αλλά τους έσωσε ο Φαμπιάνο. Με τη λήξη του χρόνου, θα μπορούσαν να «κλέψουν» αυτοί το ματς, αν γινόταν γκολ η ευκαιρία του Παπουλή, αλλά τον «νίκησε» ο Λόρια.

Γίνεται ξανά συζήτηση για τον Μπεργκ, ότι έχει εμμονές σε κάποια πράγματα. Όπως για το ότι δεν κάνει πολλές παρεμβάσεις από τον πάγκο, όπως οι πλείστοι άλλοι προπονητές.

Δεν το βλέπουμε μόνο φέτος, αλλά από την περασμένη χρονιά. Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι αν ο Σκανδιναβός προπονητής, έκανε άλλη μια ή ακόμα δυο αλλαγές, θα έπαιρνε το παιχνίδι. Αντίθετα, ο ίδιος μπορεί να αντιτάξει, ότι ίσως να το έχανε.

Το σημείο, στο οποίο μπορεί να ασκηθεί κριτική στον προπονητή της Ομόνοιας, είναι γιατί δεν «βάζει» νέες ιδέες στον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα στο επιθετικό κομμάτι. Χθες για παράδειγμα ουσιαστικά επέμεινε στον τρόπο ανάπτυξης των προηγούμενων αγώνων, αν και το «δυνατό όπλο» της πλευράς του Λέτζιακς, σε μεγάλο βαθμό του εξουδετέρωσε ο Κετσπάγια με το πλάνο που παρουσίασε.

Η δεξιά πτέρυγα «έβγαλε» μερικές φάσεις στην επανάληψη, κυρίως με τον Λοίζου, αλλά ήταν ημιτελείς. Επίσης, από ένα σημείο κι έπειτα, ο Τιάγκο έμοιαζε «πεθαμένος» μέσα στο γήπεδο, παρόλα αυτά τον άφησε μέχρι το τέλος.

Δεν θα κολλήσουμε στο αν ο Μποτεάκ (διαπιστώνω ότι από χθες γράφουν κι άλλα Μέσα για τον «εξαφανισμό» του Γάλλου), ο Τζιωνής, ή ο εντελώς «κρυμμένος» Μαυρίας, θα μπορούσαν να δώσουν το κατιτίς παραπάνω. Η ουσία είναι ότι ο προπονητής της Ομόνοιας, αποφεύγει να ανακατεύει τόσο πολύ (στη διάρκεια των αγώνων), όπως άλλοι συνάδελφοι του.

Αν θα αλλάξει αυτό τον τρόπο σκέψης, όταν θα έρθουν ακόμα πιο κρίσιμα ματς για την υπόθεση τίτλος, θα το δούμε στην πορεία.

Το σίγουρο είναι ότι ο Νορβηγός προπονητής, ποντάρει πολύ στο αμυντικό κομμάτι και ακόμα περισσότερο στον κέρβερο που υπερασπίζεται την εστία της ομάδας. Μόνο που τον βλέπουν μπροστά τους, κάποιοι παίχτες των αντιπάλων ομάδων, ίσως να παθαίνουν «black out» τη στιγμή που τους δίδεται ευκαιρία να του βάλουν γκολ.

Μάλλον αυτό συνέβη χτες, σε δυο φάσεις. Στο ξεκίνημα το πάθε ο Κβιλιτάια και στο φινάλε ο Χουσμπάουερ.

Πάντως αν τελικά το πάρει το πρωτάθλημα η Ομόνοια, θα πρέπει να το δώσουν του Φαμπιάνο το τρόπαιο, να το πάρει το σπίτι του, για να κοιμάται και να ξυπνά μ’ αυτό στην αγκαλιά του!

Όπως και για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ο Βραζιλιάνος κίπερ, έχει σημαντικότατο μερίδιο για την μέχρι τώρα πορεία των πρασίνων στο πρωτάθλημα.

The post Ίσως θα μπορούσε να το δει… ΑΛΛΙΩΣ ο Μπεργκ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top