ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ντου» στην οικία 41χρονου από την Αστυνομία – «Τσουχτερό» το ποσό που θα πληρώσει

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ντου» στην οικία 41χρονου από την Αστυνομία – «Τσουχτερό» το ποσό που θα πληρώσει

Παράνομη κατοχή αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων είχε ως αποτέλεσμα 41χρονος Κύπριος να 'αδειάσει' τις τσέπες του μετά από σχετική διευθέτηση.


Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού διενήργησαν σήμερα το πρωί, έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία 41χρονου στη Λεμεσό, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, 87 πακέτα τσιγάρων, 76 πακέτα καπνού και 18 κούτες τσιγάρων διαφόρων μαρκών.

Στη συνέχεια, τα τεκμήρια παραλήφθηκαν από λειτουργό του Τμήματος Τελωνείων, ενώ η υπόθεση ρυθμίστηκε εξωδίκως με την καταβολή του χρηματικού ποσού των 3.000 ευρώ, από τον 41χρονο.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ

Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ

Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE