ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ντου» στην οικία 41χρονου από την Αστυνομία – «Τσουχτερό» το ποσό που θα πληρώσει

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ντου» στην οικία 41χρονου από την Αστυνομία – «Τσουχτερό» το ποσό που θα πληρώσει

Παράνομη κατοχή αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων είχε ως αποτέλεσμα 41χρονος Κύπριος να 'αδειάσει' τις τσέπες του μετά από σχετική διευθέτηση.


Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού διενήργησαν σήμερα το πρωί, έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία 41χρονου στη Λεμεσό, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, 87 πακέτα τσιγάρων, 76 πακέτα καπνού και 18 κούτες τσιγάρων διαφόρων μαρκών.

Στη συνέχεια, τα τεκμήρια παραλήφθηκαν από λειτουργό του Τμήματος Τελωνείων, ενώ η υπόθεση ρυθμίστηκε εξωδίκως με την καταβολή του χρηματικού ποσού των 3.000 ευρώ, από τον 41χρονο.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE