Σύλληψη 36χρονου για παιδική πορνογραφία - Εντοπίστηκαν πέραν των 600 αρχείων

Σύλληψη 36χρονου για παιδική πορνογραφία - Εντοπίστηκαν πέραν των 600 αρχείων

Μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από πληροφορία που λήφθηκε από τη EUROPOL ότι συγκεκριμένος κάτοχος/χρήστης λογαριασμού σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ανέβασε στο λογαριασμό του και απέστειλε προς άλλους χρήστες αρχείο παιδικής πορνογραφίας, προχώρησαν στη σύλληψη 36χρονου.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, ο 36χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης στην Πάφο, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο κατασχέθηκε ως τεκμήριο. Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του στην Πάφο, εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ακόμη ένα κινητό τηλέφωνο.

Από προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν μέχρι στιγμής στα τεκμήρια, εντοπίστηκαν πέραν των 600 αρχείων εικόνας και βίντεο παιδικής πορνογραφίας.

Ο 36χρονος στη συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE