Σύλληψη 36χρονου για παιδική πορνογραφία - Εντοπίστηκαν πέραν των 600 αρχείων

Σύλληψη 36χρονου για παιδική πορνογραφία - Εντοπίστηκαν πέραν των 600 αρχείων

Μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από πληροφορία που λήφθηκε από τη EUROPOL ότι συγκεκριμένος κάτοχος/χρήστης λογαριασμού σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ανέβασε στο λογαριασμό του και απέστειλε προς άλλους χρήστες αρχείο παιδικής πορνογραφίας, προχώρησαν στη σύλληψη 36χρονου.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, ο 36χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης στην Πάφο, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο κατασχέθηκε ως τεκμήριο. Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του στην Πάφο, εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ακόμη ένα κινητό τηλέφωνο.

Από προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν μέχρι στιγμής στα τεκμήρια, εντοπίστηκαν πέραν των 600 αρχείων εικόνας και βίντεο παιδικής πορνογραφίας.

Ο 36χρονος στη συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στην καθολική αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζει η πατρίδα μας ως λιμάνι ασφάλειας σε μια περιοχή που μαστίζεται από παρατεταμένες κρίσεις, τονίζοντας ότι αυτό τον ρόλο θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE