ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Ανοίγουν καφετέριες, εστιατόρια και ταβέρνες – Όλες οι πληροφορίες

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Ανοίγουν καφετέριες, εστιατόρια και ταβέρνες – Όλες οι πληροφορίες

Παρά την επιβάρυνση που έχει παρατηρηθεί στην επιδημιολογική εικόνα του νησιού μας το τελευταίο δεκαήμερο, οι χώροι εστίασης αναμένεται να πάρουν τελικά το πράσινο φως από επιστημονική/συμβουλευτική ομάδα και Κυβέρνηση για άνοιγμα την 16η Μαρτίου, όπως είχε εξαγγελθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, για να συμβεί κάτι τέτοιο, οι αρμόδιοι εμπλεκόμενοι φορείς εργάζονται πυρετωδώς ούτως ώστε να θεσπίσουν αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που θα επιτρέπουν μεν -στο βαθμό του δυνατού- την απρόσκοπτη λειτουργία τους, αλλά θα διασφαλίζουν δε και να τηρούνται όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες διασποράς.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ από το Tothemaonline.com

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Ανοίγουν καφετέριες, εστιατόρια και ταβέρνες – Όλες οι πληροφορίες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.