ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Ανοίγουν καφετέριες, εστιατόρια και ταβέρνες – Όλες οι πληροφορίες

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Ανοίγουν καφετέριες, εστιατόρια και ταβέρνες – Όλες οι πληροφορίες

Παρά την επιβάρυνση που έχει παρατηρηθεί στην επιδημιολογική εικόνα του νησιού μας το τελευταίο δεκαήμερο, οι χώροι εστίασης αναμένεται να πάρουν τελικά το πράσινο φως από επιστημονική/συμβουλευτική ομάδα και Κυβέρνηση για άνοιγμα την 16η Μαρτίου, όπως είχε εξαγγελθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, για να συμβεί κάτι τέτοιο, οι αρμόδιοι εμπλεκόμενοι φορείς εργάζονται πυρετωδώς ούτως ώστε να θεσπίσουν αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που θα επιτρέπουν μεν -στο βαθμό του δυνατού- την απρόσκοπτη λειτουργία τους, αλλά θα διασφαλίζουν δε και να τηρούνται όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες διασποράς.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ από το Tothemaonline.com

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Ανοίγουν καφετέριες, εστιατόρια και ταβέρνες – Όλες οι πληροφορίες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Άτυπη Σύνοδος: Αρχή με το Δείπνο Εργασίας – Στο επίκεντρο και η ανταλλαγή απόψεων με Ζελένσκι

LIVE - Άτυπη Σύνοδος: Αρχή με το Δείπνο Εργασίας – Στο επίκεντρο και η ανταλλαγή απόψεων με Ζελένσκι

Για πρώτη φορά στην Κύπρο πραγματοποιείται η Άτυπη Σύνοδος των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Οι Αρχηγοί απόψε θα συμμετέχουν σε Δείπνο Εργασίας ενώ προηγουμένως θα πραγματοποιηθεί ανταλλαγή απόψεων με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας. Ζωντανά όλες οι εξελίξεις από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE