ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Ανοίγουν καφετέριες, εστιατόρια και ταβέρνες – Όλες οι πληροφορίες

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Ανοίγουν καφετέριες, εστιατόρια και ταβέρνες – Όλες οι πληροφορίες

Παρά την επιβάρυνση που έχει παρατηρηθεί στην επιδημιολογική εικόνα του νησιού μας το τελευταίο δεκαήμερο, οι χώροι εστίασης αναμένεται να πάρουν τελικά το πράσινο φως από επιστημονική/συμβουλευτική ομάδα και Κυβέρνηση για άνοιγμα την 16η Μαρτίου, όπως είχε εξαγγελθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, για να συμβεί κάτι τέτοιο, οι αρμόδιοι εμπλεκόμενοι φορείς εργάζονται πυρετωδώς ούτως ώστε να θεσπίσουν αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που θα επιτρέπουν μεν -στο βαθμό του δυνατού- την απρόσκοπτη λειτουργία τους, αλλά θα διασφαλίζουν δε και να τηρούνται όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες διασποράς.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ από το Tothemaonline.com

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Ανοίγουν καφετέριες, εστιατόρια και ταβέρνες – Όλες οι πληροφορίες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE