ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοκαριστική καταγγελία 23χρονου για βιασμό από 40χρονο πρώην φυλακισμένο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοκαριστική καταγγελία 23χρονου για βιασμό από 40χρονο πρώην φυλακισμένο

Μια καταγγελία σοβαρού περιστατικού σεξουαλικής κακοποίησης βρίσκεται ενώπιων των Αρχών, από το Σάββατο 6 Μαρτίου 2021, με τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας να προχωρούν σε άμεσες διαδικασίες.

Συγκεκριμένα άνδρας ηλικίας 23 ετών κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον 40χρονο συγκάτοικο του το περασμένο Σάββατο 6 Μαρτίου, ενώ όπως ανάφερε εδώ και αρκετό διάστημα τον παρενοχλεί.

Μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για πρώην φυλακισμένο, ο οποίος καταδικάστηκε για υποθέσεις ληστείας, κλοπής κ.α., ενώ όπως διαφάνηκε πρόκειται για άλλη μια περίπτωση φυλακισθέντα που δεν εξέτισε ολόκληρη την ποινή του.

Τι ειδικό κλιμάκιο ΤΑΕ Λευκωσίας μετά από επιχείρηση, προχώρησε στη σύλληψη του 40χρονου το Σάββατο (6/3) γύρω στις 11:00 το βράδυ, ενώ χθες Κυριακή (7/3), οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου εγκρίθηκε η οκταήμερη προσωποκράτηση του.

Μάλιστα, αναμένεται ότι μόλις εκπνεύσει η προσωποκράτηση του 40χρονου θα γίνει καταχώρηση της υπόθεσης με κατηγορίες βιασμού, εξαναγκασμό με τη βία για πεοθηλασμό και άλλες σοβαρές κατηγορίες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top