Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports Socialista lifenewscy

Τα ζώδια της Κυριακής 8 Μαρτίου

08.03.2021
09:39
Lifestyle

DATA[

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Είναι μια θετική ημέρα για να προωθήσετε κάποια θέματά σας, με τις  μυστικές επαφές και τις μυστικές συμφωνίες να προωθούνται. Όμως, οι  Κριοί που έχετε γεννηθεί στις αρχές Απριλίου (ως τις 10 του μήνα περίπου), θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί! Υπάρχει μια ένταση, η οποία ιδιαίτερα την Κυριακή μπορεί να φορτίσει  τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μην αναμίξετε φίλους με τα προσωπικά σας. Για όσους έχετε γεννηθεί από τις 10 Απριλίου και μετά, η συναισθηματική σας  ζωή φαίνεται να μπαίνει σε έναν νέο δρόμο.

Ταύρος
Εσείς οι Ταύροι, την Παρασκευή, με την Σελήνη στην Παρθένο, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας  πρόσωπα . Οι φίλοι σας είναι κοντά σας και βοηθούν την πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Ωστόσο το Σαββατοκύριακο, και ειδικά την Κυριακή, υπάρχει μια ένταση στον χώρο της εργασίας ή της υγείας. Υπάρχει ακόμη ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς και προσπαθεί να μπλοκάρει τις ενέργειες σας. Ας είστε λοιπόν προσεκτικοί.

Δίδυμοι
Για σας τους Διδύμους η κοινωνική και η επαγγελματική σας ζωή είναι ευχάριστη αυτό το διάστημα.  Στον χώρο όμως  της συλλογικής δουλειάς  ή των φίλων υπάρχει μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη, η οποία μάλιστα θα μπορούσε να πάρει και ανατρεπτικό χαρακτήρα! Ενώ φαίνεται ότι οι φίλοι σας βοηθούν  τα σχέδιά σας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί , ιδιαίτερα την Κυριακή, για την περίπτωση να δημιουργηθούν  απρόβλεπτα γεγονότα. Με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο μπορεί  να έρθετε σε μια σύγκρουση, ίσως και εξαιτίας ενός οικονομικού θέματος.

Καρκίνος
Η Παρασκευή είναι μια ευχάριστη ημέρα για σας τους Καρκίνους  ώστε να δείτε φίλους και συγγενείς, αλλά και να προωθήσετε θέματα της καθημερινότητας. Ακόμη, τα σχέδιά σας για  ένα οικονομικό θέμα, προωθούνται κατά τον καλύτερο τρόπο. Όμως, το Σαββατοκύριακο, τα οικογενειακά σας θέματα έρχονται στο προσκήνιο εμπλεκόμενα μάλιστα με την επαγγελματική ή την κοινωνική σας ζωή(ακόμη και το γάμο σας), ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί τον Ιούλιο. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα θα μπορούσαν να φέρουν νέα δεδομένα γενικότερα στη ζωή σας.

Λέων
Λέοντες μου, ο κυβερνήτης σας  Ήλιος από τους Ιχθύς, ευνοεί ένα θέμα που έχει σχέση  με την εργασία σας. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με ταξίδια στο εξωτερικό, με επαφές με συζητήσεις και συμφωνίες ευνοείται επίσης. Μπορείτε αυτή την περίοδο να προωθήσετε ιδιαίτερα σημαντικά θέματα, αποφύγετε όμως να κάνετε συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου. Πολύ περισσότερο την Κυριακή, αποφύγετε να συζητήσετε με φίλους και συγγενείς, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο οι συζητήσεις αυτές να μην έχουν την επιθυμητή κατάληξη.

Παρθένος
Εσείς οι Παρθένοι θα έχετε την βοήθεια προσώπων του περιβάλλοντός σας  για ένα θέμα που αφορά τις σχέσεις  ή τις συνεργασίες σας. Ένα οικονομικό όμως θέμα, αυτή την περίοδο φτάνει στο ζενίθ του. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από την στήριξη που σας προσφέρεται, γιατί η παραμικρή άστοχη κίνησή σας  μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Ζυγός
Ενώ ο χώρος της εργασίας ευνοείται ιδιαίτερα για σας τους Ζυγούς, οι σχέσεις  ή οι συνεργασίες σας  όμως θα μπορούσαν να σας φέρουν αντιμέτωπους με  ιδιαίτερα σημαντικά προβλήματα. Προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα, ειδικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές  Οκτωβρίου. Προσπαθήστε να τα βρείτε με τον σύντροφό σας  ή τους συνεργάτες σας.

Σκορπιός
Σκορπιοί μου τα επαγγελματικά ή τα επιχειρηματικά σας σχέδια προωθούνται, θέματα όμως της υγείας ή της εργασίας σας θα μπορούσαν να πάρουν μια νέα τροπή. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε τις υποθέσεις σας με όσο γίνεται πιο χαμηλούς τόνους, και αποφύγετε να εμπλέξετε τα πρόσωπα της οικογένειάς σας με τον εργασιακό σας χώρο.  Προσέχετε ιδιαίτερα την υγεία σας αυτή την περίοδο.

Τοξότης
Ενώ τα οικογενειακά σας θέματα, αλλά και ένα οικονομικό ζήτημα επιλύονται σιγά σιγά  για εσάς τους Τοξότες, η συναισθηματική σας ζωή είναι αρκετά ταραγμένη. Προσέχετε τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο και αποφύγετε τις εντάσεις μαζί τους. Αυτό το διάστημα είστε έτοιμοι να δράσετε πάνω στα επιχειρηματικά σας σχέδια.

Αιγόκερως
Για σας τους  Αιγόκερους η Παρασκευή είναι μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα που μπορείτε να  προγραμματίσετε νέες και σημαντικές καταστάσεις  πάνω σε μια σχέση ή μια συνεργασία, με τις καταστάσεις αυτές να αποδίδουν. Όμως, Σάββατο και Κυριακή θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς μπορεί να προκύψουν οικογενειακές καταστάσεις οι οποίες να έχουν επιπτώσεις και στον επαγγελματικό σας χώρο.

Υδροχόος
Για σας τους Υδροχόους υπάρχουν αυτό το διάστημα σημαντικές  εξελίξεις, προετοιμάζονται ταξίδια, επαφές και συναντήσεις, δεν λείπουν  όμως και οι υποχρεώσεις! Προσέχετε  ακόμη τις κινήσεις που θα κάνετε αυτές τις μέρες για να μην έχετε απρόβλεπτα γεγονότα.

Ιχθείς
Εσείς οι Ιχθύες μπορείτε να ρυθμίσετε τώρα υποθέσεις της προσωπικής σας ζωής αλλά και της δουλειάς σας. Πρόσωπα όμως του περιβάλλοντός σας μπορεί να σας προβληματίζουν. Ένα οικονομικό θέμα θέλει προσοχή. Στα εργασιακά σας θέματα κινηθείτε με ευελιξία, καθώς ο χώρος της εργασίας σας έχει να σας δώσει πολλά!

Πηγή: astrologos.gr

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ