ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Βελτιωμένη εικόνα στα κρούσματα της Δευτέρας 8/3

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Βελτιωμένη εικόνα στα κρούσματα της Δευτέρας 8/3

Αυτά είναι τα νεότερα στοιχεία για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοιού στην Ελλάδα.

Τα νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για σήμερα Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, τα νέα κρούσματα κορονοϊού είναι 1,165, οι νέοι θάνατοι οι οποίοι έχουν καταγραφεί ανέρχονται σε 39 και οι διασωληνωμένοι πλέον είναι 477.

«Η πραγματικότητα είναι ότι η εικόνα έχει αλλάξει. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ότι και αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι μία εύκολη εβδομάδα και αυτοί οι σκληροί -τώρα πια- αριθμοί θα αρχίσουν να επηρεάζονται», τόνισε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος μιλώντας στο OPEN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμος να δει Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα – Γιατί η κοινή συνάντηση ορίστηκε στις 9 Νοεμβρίου

ΠτΔ: Έτοιμος να δει Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα – Γιατί η κοινή συνάντηση ορίστηκε στις 9 Νοεμβρίου

Την ετοιμότητα του να συναντηθεί με την κα Ολγκίν και τον κ. Ερχιουρμαν όποτε το κρίνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος απαντώντας σε επικρίσεις κομμάτων σημείωσε ότι σε καμία απολύτως περίπτωση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογικό αγώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE