ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Βελτιωμένη εικόνα στα κρούσματα της Δευτέρας 8/3

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Βελτιωμένη εικόνα στα κρούσματα της Δευτέρας 8/3

Αυτά είναι τα νεότερα στοιχεία για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοιού στην Ελλάδα.

Τα νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για σήμερα Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, τα νέα κρούσματα κορονοϊού είναι 1,165, οι νέοι θάνατοι οι οποίοι έχουν καταγραφεί ανέρχονται σε 39 και οι διασωληνωμένοι πλέον είναι 477.

«Η πραγματικότητα είναι ότι η εικόνα έχει αλλάξει. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ότι και αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι μία εύκολη εβδομάδα και αυτοί οι σκληροί -τώρα πια- αριθμοί θα αρχίσουν να επηρεάζονται», τόνισε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος μιλώντας στο OPEN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE