ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Βελτιωμένη εικόνα στα κρούσματα της Δευτέρας 8/3

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Βελτιωμένη εικόνα στα κρούσματα της Δευτέρας 8/3

Αυτά είναι τα νεότερα στοιχεία για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοιού στην Ελλάδα.

Τα νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για σήμερα Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, τα νέα κρούσματα κορονοϊού είναι 1,165, οι νέοι θάνατοι οι οποίοι έχουν καταγραφεί ανέρχονται σε 39 και οι διασωληνωμένοι πλέον είναι 477.

«Η πραγματικότητα είναι ότι η εικόνα έχει αλλάξει. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ότι και αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι μία εύκολη εβδομάδα και αυτοί οι σκληροί -τώρα πια- αριθμοί θα αρχίσουν να επηρεάζονται», τόνισε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος μιλώντας στο OPEN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE