Ζαχαρίου: «Έφυγε το άγχος και η πίεση» – Πότε επιστρέφει στη δράση

Ζαχαρίου: «Έφυγε το άγχος και η πίεση» – Πότε επιστρέφει στη δράση

Ο Παναγιώτης Ζαχαρίου παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο Stoiximan Top Goal της 12ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δήλωσε παράλληλα:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ψήφισε το γκολ μου, είναι πολύ τιμητικό. Είναι η επιβράβευση για κάθε ποδοσφαιριστή τέτοια βραβεία».

Πως βλέπεις τη φετινή σεζόν;

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα όποια εμπόδια βρέθηκαν στον δρόμο μας και είμαστε μέσα στους στόχους μας. Μπήκαμε στην εξάδα, έφυγε το άγχος και η πίεση. Πλέον οι βλέψεις μας είναι και στον επαναληπτικό Κυπέλλου. Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Σε πιο στάδιο είσαι μετά τον τραυματισμό σου;

«Έκανα επέμβαση στους κοιλιακούς. Πλέον μετρώ αντίστροφα για να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση. Κάνω ατομικό πρόγραμμα προς το παρόν και σε 2 εβδομάδες αν όλα πάνε καλά θα μπορώ να μπω κανονικά σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων».

Από ιστοσελίδα ΠΑ.Σ.Π.

The post Ζαχαρίου: «Έφυγε το άγχος και η πίεση» – Πότε επιστρέφει στη δράση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE