Φιλίππου: «Πρέπει να ξεπεράσουμε το άγχος, γιατί έχει πολλά παιχνίδια ακόμη»

Φιλίππου: «Πρέπει να ξεπεράσουμε το άγχος, γιατί έχει πολλά παιχνίδια ακόμη»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο Δασάκι ανάμεσα στον Εθνικό και τη Δόξα, ο πρόεδρος της Αχνιώτικης ομάδας, Κίκης Φιλίππου.

Αναλυτικά:

«Από τώρα και στο εξής, όλες οι νίκες είναι σημαντικές. Πρέπει να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια, να έχουμε και λίγη τύχη, αλλά πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις. Πρέπει να ξεπεράσουμε το άγχος, γιατί έχει πολλά παιχνίδια ακόμη.

Ειλικρινά, για να νιώσει κάποιος την πίεση και το άγχος μας, πρέπει να βρεθεί στη θέση μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον προπονητή για την προσπάθεια τους και εύχομαι και ελπίζω ο Εθνικός να καταφέρει να μείνει στην κατηγορία».

The post Φιλίππου: «Πρέπει να ξεπεράσουμε το άγχος, γιατί έχει πολλά παιχνίδια ακόμη» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE