ΣΠΑΝΙΟ με τους… πάγκους στο Τσίρειο

ΣΠΑΝΙΟ με τους… πάγκους στο Τσίρειο

Ο Απόλλωνας κοντράρεται με την ΑΕΛ στο Τσίρειο για τη δεύτερη αγωνιστική του α’ γκρουπ του πρωταθλήματος και είχαμε ένα σπάνιο… σκηνικό.

Συγκεκριμένα, οι κυανόλευκοι, τοποθέτησαν τους πάγκους μπροστά από τη Δυτική κερκίδα, κάτι που δεν γίνεται συχνά, αφού πάνε… χρόνια από τότε που έγινε.

Στα ντέρμπι της Λεμεσού, οι πάγκοι σχεδόν πάντα, είναι μπροστά από την Ανατολική, όπως και στα προηγούμενα δύο ματς της φετινής σεζόν.

Δείτε φωτογραφία:  

The post ΣΠΑΝΙΟ με τους… πάγκους στο Τσίρειο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE