Nέα τραγωδία στην Ελλάδα: Έχασε της ζωή του κοριτσάκι 4,5 ετών- Δεν ήταν σε θέση οι γονείς να πουν πως πέθανε

Nέα τραγωδία στην Ελλάδα:  Έχασε της ζωή του κοριτσάκι 4,5 ετών- Δεν ήταν σε θέση οι γονείς να πουν πως πέθανε

Νεκρό διακομίστηκε στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών ένα κοριτσάκι ηλικίας τεσσεράμισι ετών που διέμενε στον οικισμό Ρομά του Αγίου Ραφαήλ.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, το κοριτσάκι μετέφεραν οι γονείς του, χωρίς να είσαι σε θέση να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για το πώς πέθανε.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό εξέτασε το παιδί και διαπίστωσαν το θάνατό του, ενώ το υπέβαλαν και σε τεστ κορονοϊού το οποίο βγήκε αρνητικό.

Αύριο το πρωί αναμένεται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του άτυχου κοριτσιού για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE