ΚΟΥΣΙΟΣ: Υπάρχει προβληματισμός για τις χαλαρώσεις - Θα μεταβληθεί η επόμενη φαση;

ΚΟΥΣΙΟΣ: Υπάρχει προβληματισμός για τις χαλαρώσεις - Θα μεταβληθεί η επόμενη φαση;

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ, και στην εκπομπή "Πρωινό Δρομολόγιο", ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος , Κυριάκος Κούσιος, αναφέρθηκε στις αποφάσεις που αφορούν την επόμενη φάση χαλάρωσης.

Οπως σχολίασε "Υπάρχει προβληματισμός" για τις αποφάσεις και για τα κρούσματα που συνεχώς αυξάνονται. "Πρόβλημα θα υπάρχει όταν επιβαρυνθεί το σύστημα υγείας"

Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι "Ξέραμε ότι θα υπάρξει αύξηση" απο τι στιγμή που θα υπήρχαν χαλαρώσεις. Ενώ ανέφερε ότι καθοριστικός παράγοντας για τις αποφάσεις είναι πόσο επιβαρυμένο είναι το σύστημα υγείας.

Τέλος όταν ρωτήθηκε αν τελικά θα μεταβληθεί η επόμενη φάση, ο κ.Κουσιος σχολίασε ότι με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν θεωρεί οτι θα υπάρχει απόκλιση απο τους αρχικούς σχεδιασμούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE