Διάρρηξη και κλοπή σε κατάστημα – Σύλληψη τριών προσώπων

Διάρρηξη και κλοπή σε κατάστημα – Σύλληψη τριών προσώπων

Στη σύλληψη τριών προσώπων, προχώρησε χθες Δευτέρα 8 Μαρτίου η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτηρίου και κλοπής, που διαπράχθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, 7 Μαρτίου 20201, στη Λεμεσό.

Η διάρρηξη διαπράχθηκε γύρω στις 4μ.μ. της 7ης Μαρτίου, σε κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών υπολογιστών, στη Λεμεσό και καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, την ίδια μέρα, από υπάλληλο του καταστήματος. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, από το κατάστημα κλάπηκαν δύο κινητά τηλέφωνα.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον ενός 25χρονου και δύο 22χρονων. Εναντίον τους εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE