Διάρρηξη και κλοπή σε κατάστημα – Σύλληψη τριών προσώπων

Διάρρηξη και κλοπή σε κατάστημα – Σύλληψη τριών προσώπων

Στη σύλληψη τριών προσώπων, προχώρησε χθες Δευτέρα 8 Μαρτίου η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτηρίου και κλοπής, που διαπράχθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, 7 Μαρτίου 20201, στη Λεμεσό.

Η διάρρηξη διαπράχθηκε γύρω στις 4μ.μ. της 7ης Μαρτίου, σε κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών υπολογιστών, στη Λεμεσό και καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, την ίδια μέρα, από υπάλληλο του καταστήματος. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, από το κατάστημα κλάπηκαν δύο κινητά τηλέφωνα.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον ενός 25χρονου και δύο 22χρονων. Εναντίον τους εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE