Διάρρηξη και κλοπή σε κατάστημα – Σύλληψη τριών προσώπων

Διάρρηξη και κλοπή σε κατάστημα – Σύλληψη τριών προσώπων

Στη σύλληψη τριών προσώπων, προχώρησε χθες Δευτέρα 8 Μαρτίου η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτηρίου και κλοπής, που διαπράχθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, 7 Μαρτίου 20201, στη Λεμεσό.

Η διάρρηξη διαπράχθηκε γύρω στις 4μ.μ. της 7ης Μαρτίου, σε κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών υπολογιστών, στη Λεμεσό και καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, την ίδια μέρα, από υπάλληλο του καταστήματος. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, από το κατάστημα κλάπηκαν δύο κινητά τηλέφωνα.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον ενός 25χρονου και δύο 22χρονων. Εναντίον τους εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE