Διάρρηξη και κλοπή σε κατάστημα – Σύλληψη τριών προσώπων

Διάρρηξη και κλοπή σε κατάστημα – Σύλληψη τριών προσώπων

Στη σύλληψη τριών προσώπων, προχώρησε χθες Δευτέρα 8 Μαρτίου η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτηρίου και κλοπής, που διαπράχθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, 7 Μαρτίου 20201, στη Λεμεσό.

Η διάρρηξη διαπράχθηκε γύρω στις 4μ.μ. της 7ης Μαρτίου, σε κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών υπολογιστών, στη Λεμεσό και καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, την ίδια μέρα, από υπάλληλο του καταστήματος. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, από το κατάστημα κλάπηκαν δύο κινητά τηλέφωνα.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον ενός 25χρονου και δύο 22χρονων. Εναντίον τους εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE