Κανονικά συνεχίζεται η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας στον Άγιο Τύχωνα

Κανονικά συνεχίζεται η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας στον Άγιο Τύχωνα

Κανονικά συνεχίζεται πλέον η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, στην περιοχή Αγίου Τύχωνα, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, όπου νωρίτερα σήμερα είχε σημειωθεί συμφόρηση της τροχαίας κίνησης λόγω αδέσποτου σκύλου που περιφερόταν εντός του δρόμου.

Μέλη της Αστυνομίας είχαν σπεύσει στο σημείο για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης και περιορισμό και παραλαβή του ζώου.

Ο σκύλος πλέον έχει παραληφθεί και μεταφέρεται σε ασφαλή χώρο, με την κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο να συνεχίζει αυτή την τώρα κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.