Κανονικά συνεχίζεται η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας στον Άγιο Τύχωνα

Κανονικά συνεχίζεται η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας στον Άγιο Τύχωνα

Κανονικά συνεχίζεται πλέον η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, στην περιοχή Αγίου Τύχωνα, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, όπου νωρίτερα σήμερα είχε σημειωθεί συμφόρηση της τροχαίας κίνησης λόγω αδέσποτου σκύλου που περιφερόταν εντός του δρόμου.

Μέλη της Αστυνομίας είχαν σπεύσει στο σημείο για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης και περιορισμό και παραλαβή του ζώου.

Ο σκύλος πλέον έχει παραληφθεί και μεταφέρεται σε ασφαλή χώρο, με την κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο να συνεχίζει αυτή την τώρα κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.