Κανονικά συνεχίζεται η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας στον Άγιο Τύχωνα

Κανονικά συνεχίζεται η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας στον Άγιο Τύχωνα

Κανονικά συνεχίζεται πλέον η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, στην περιοχή Αγίου Τύχωνα, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, όπου νωρίτερα σήμερα είχε σημειωθεί συμφόρηση της τροχαίας κίνησης λόγω αδέσποτου σκύλου που περιφερόταν εντός του δρόμου.

Μέλη της Αστυνομίας είχαν σπεύσει στο σημείο για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης και περιορισμό και παραλαβή του ζώου.

Ο σκύλος πλέον έχει παραληφθεί και μεταφέρεται σε ασφαλή χώρο, με την κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο να συνεχίζει αυτή την τώρα κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων με την Αίγυπτο, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Chevron αρμόδιο για τις αναδυόμενες χώρες κ. Χαβιέ λα Ρόσα, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο προτού μεταβεί στην Αίγυπτο.

BEST OF TOTHEMAONLINE