Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη της Μέγκαν και του Χάρι στην Όπρα (Με ελληνικούς υπότιτλους)

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη της Μέγκαν και του Χάρι στην Όπρα (Με ελληνικούς υπότιτλους)

Τον γύρο του κόσμου έκανε η συνέντευξη που παραχώρησαν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ στην Όπρα.

Στην Ελλάδα μεταδόθηκε αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 και σημείωσε εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης.

Το έντονο ενδιαφέρον του κοινού για τις αποκαλύψεις αύξησε κατά πολύ την τιμή της συνέντευξης, με την εταιρεία παραγωγής Harpo Productions της διάσημης παρουσιάστριας να παίρνει από 7 έως 9 εκατομμύρια δολάρια από το CBS, όπως ανέφερε η Wall Street Journal.

Ως μέρος της συμφωνίας μεταξύ του CBS και της Harpo Productions της Όπρα Γουίνφρεϊ, το δίκτυο απέκτησε επίσης δικαιώματα για την άδεια προβολής της συνέντευξης στο εξωτερικό.

Oι αριθμοί «ζαλίζουν»: 325.000 δολάρια για 30 δευτερόλεπτα διαφημιστικού χρόνου

Ιδιαίτερα κερδοφόρα ήταν η συμφωνία και για το δίκτυο, καθώς για 30 δευτερόλεπτα διαφημιστικού χρόνου, οι εταιρείες είχαν ταρίφα χρέωσης 325.000 δολαρίων.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE