LIKE ONLINE

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τι απαντά ο 17χρονος που παρακολουθεί το μάθημα από το παράθυρο λόγω rapid test - «Θα έρθει ο Υπουργός να μου καλύψει τα κενά;»

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τι απαντά ο 17χρονος που παρακολουθεί το μάθημα από το παράθυρο λόγω rapid test - «Θα έρθει ο Υπουργός να μου καλύψει τα κενά;»

Στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» και τον Ονούφριο Σωκράτους μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης 9/3 ο μαθητής Λυκείου η φωτογραφία του οποίου κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο της Κύπρου.

Ο μαθητής που φοιτά σε Λύκειο της Λάρνακας, αρνήθηκε να υποβληθεί σε rapid test με αποτέλεσμα να του απαγορευθεί η είσοδος εντός της σχολικής αίθουσας με τον ίδιο να παρακολουθεί το μάθημα από το παράθυρο.

Μάλιστα όπως ανέφερε στον Ονούφριο Σωκράτους αρχικά υπήρχε πρόθεση ώστε η διεύθυνση του σχολείου να καλέσει την Αστυνομία κάτι για το οποίο τελικά έγιναν δεύτερες σκέψεις, αφήνοντας στον μαθητή το περιθώριο να αναθεωρήσει την άποψη του.

Ο μαθητής της Γ' Λυκείου, που ακούγεται ένα συγκροτημένο και μελετηρό παιδί, όπως σημείωσε και ο παρουσιαστής, ανέπτυξε τον συλλογισμό του γύρω από την μη διενέργεια rapid test και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για αρνητή του κορωνοϊού (ούτε και η οικογένεια του) ενώ φαίνεται πρόβλημα του είναι η μπατονέτα που εισχωρεί στη μύτη.

Συμπλήρωσε πως αν υπάρχει άλλος τρόπος να ελεγχθεί για κορωνοϊό (με σάλιο για παράδειγμα) δεν είναι αρνητικός και θα το έκανε, ωστόσο καταλήγοντας κάλεσε τους μαθητές των σχολείων ώστε την επόμενη βδομάδα να μην περάσουν από rapid test ώστε να αναγκαστεί το Υπ. Υγείας να τροποποιήσει το Διάταγμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top