ΚΥΠΡΟΣ: Εταιρεία καπνικών προϊόντων δώρισε 110.000 ευρώ στο Υπουργείο Υγείας

ΚΥΠΡΟΣ: Εταιρεία καπνικών προϊόντων δώρισε 110.000 ευρώ στο Υπουργείο Υγείας

Δωρεά που αφορά αναλώσιμα σχετιζόμενα με τον εμβολιασμό κατά της Covid-19 και συγκεκριμένα σύριγγες και βελόνες, η οποία μαζί με την κάλυψη των μεταφορικών, φτάνει τα €110.000, πρόσφερε η Philip Morris International στο Υπουργείο Υγείας της Κύπρου για αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού.


 
Σε σημερινή ανακοίνωση η Philip Morris International αναφέρει ότι είναι η δεύτερη φορά που ενισχύει το Υπουργείο Υγείας, μετά την πρώτη δωρεά ύψους €200.000 που έγινε στο πρώτο κύμα της πανδημίας τον περασμένο χρόνο και αφορούσε αναπνευστήρες και μάσκες.
 
Προσθέτει ότι ανάλογες χειρονομίες έχουν γίνει από τη Philip Morris στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες και εντάσσονται στο πλαίσιο της πολιτικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας.
 

 

 ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE