Επ. Αμμοχώστου: Συνελήφθη 30χρονος για ληστεία περιπτέρου μετά από τέσσερα χρόνια

Επ. Αμμοχώστου: Συνελήφθη 30χρονος για ληστεία περιπτέρου μετά από τέσσερα χρόνια

Στη σύλληψη 30χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ληστείας περιπτέρου, που διαπράχθηκε στις 4/5/2017 στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, στις 4/5/2017 είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία από υπάλληλο περιπτέρου που βρίσκεται στην επαρχία Αμμοχώστου, ότι εισήλθαν εντός του περιπτέρου 3 με 4 άγνωστα πρόσωπα, ένα εκ των οποίων προέταξε σίδερο μήκους 30 με 40 εκατοστών και ακινητοποίησε την υπάλληλο. Ακολούθως, οι δράστες κατάφεραν και έκλεψαν από το ταμείο χρηματικό ποσό και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 30χρονος συνελήφθη χθες το πρωί στη Λάρνακα από μέλη της Τροχαίας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Μπορεί να απομένει ακόμη σημαντικός χρόνος μέχρι τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, ωστόσο το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο έχει ήδη αρχίσει να κινείται στους ρυθμούς της επόμενης μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης. Τα κόμματα ανοίγουν σταδιακά τα χαρτιά τους, οι εσωτερικές διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα ονόματα μπαίνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE