Επ. Αμμοχώστου: Συνελήφθη 30χρονος για ληστεία περιπτέρου μετά από τέσσερα χρόνια

Επ. Αμμοχώστου: Συνελήφθη 30χρονος για ληστεία περιπτέρου μετά από τέσσερα χρόνια

Στη σύλληψη 30χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ληστείας περιπτέρου, που διαπράχθηκε στις 4/5/2017 στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, στις 4/5/2017 είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία από υπάλληλο περιπτέρου που βρίσκεται στην επαρχία Αμμοχώστου, ότι εισήλθαν εντός του περιπτέρου 3 με 4 άγνωστα πρόσωπα, ένα εκ των οποίων προέταξε σίδερο μήκους 30 με 40 εκατοστών και ακινητοποίησε την υπάλληλο. Ακολούθως, οι δράστες κατάφεραν και έκλεψαν από το ταμείο χρηματικό ποσό και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 30χρονος συνελήφθη χθες το πρωί στη Λάρνακα από μέλη της Τροχαίας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.