Επ. Αμμοχώστου: Συνελήφθη 30χρονος για ληστεία περιπτέρου μετά από τέσσερα χρόνια

Επ. Αμμοχώστου: Συνελήφθη 30χρονος για ληστεία περιπτέρου μετά από τέσσερα χρόνια

Στη σύλληψη 30χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ληστείας περιπτέρου, που διαπράχθηκε στις 4/5/2017 στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, στις 4/5/2017 είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία από υπάλληλο περιπτέρου που βρίσκεται στην επαρχία Αμμοχώστου, ότι εισήλθαν εντός του περιπτέρου 3 με 4 άγνωστα πρόσωπα, ένα εκ των οποίων προέταξε σίδερο μήκους 30 με 40 εκατοστών και ακινητοποίησε την υπάλληλο. Ακολούθως, οι δράστες κατάφεραν και έκλεψαν από το ταμείο χρηματικό ποσό και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 30χρονος συνελήφθη χθες το πρωί στη Λάρνακα από μέλη της Τροχαίας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE