ΠΑΦΟΣ: Στιγμές αγωνίας για 2χρονο παιδάκι – Κλειδώθηκε σε διαμέρισμα

ΠΑΦΟΣ: Στιγμές αγωνίας για 2χρονο παιδάκι – Κλειδώθηκε σε διαμέρισμα

Περιπέτεια για 2χρονο παιδάκι, το οποίο κλειδώθηκε σε διαμέρισμα, γύρω στις 09:00 το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η μητέρα του ξέχασε τα κλειδιά του διαμερίσματος εντός του σπιτιού με αποτέλεσμα να κλειδωθεί μέσα το 2χρονο παιδάκι.

Στο σημείο έσπευσε Αστυνομία και Πυροσβεστική, μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκαν από την μητέρα, όπου κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE