ΠΑΦΟΣ: Στιγμές αγωνίας για 2χρονο παιδάκι – Κλειδώθηκε σε διαμέρισμα

ΠΑΦΟΣ: Στιγμές αγωνίας για 2χρονο παιδάκι – Κλειδώθηκε σε διαμέρισμα

Περιπέτεια για 2χρονο παιδάκι, το οποίο κλειδώθηκε σε διαμέρισμα, γύρω στις 09:00 το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η μητέρα του ξέχασε τα κλειδιά του διαμερίσματος εντός του σπιτιού με αποτέλεσμα να κλειδωθεί μέσα το 2χρονο παιδάκι.

Στο σημείο έσπευσε Αστυνομία και Πυροσβεστική, μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκαν από την μητέρα, όπου κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.