ΠΑΦΟΣ: Στιγμές αγωνίας για 2χρονο παιδάκι – Κλειδώθηκε σε διαμέρισμα

ΠΑΦΟΣ: Στιγμές αγωνίας για 2χρονο παιδάκι – Κλειδώθηκε σε διαμέρισμα

Περιπέτεια για 2χρονο παιδάκι, το οποίο κλειδώθηκε σε διαμέρισμα, γύρω στις 09:00 το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η μητέρα του ξέχασε τα κλειδιά του διαμερίσματος εντός του σπιτιού με αποτέλεσμα να κλειδωθεί μέσα το 2χρονο παιδάκι.

Στο σημείο έσπευσε Αστυνομία και Πυροσβεστική, μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκαν από την μητέρα, όπου κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE