Συναντήσεις Προέδρου ΔΗΚΟ με Σακελλαροπούλου και Δένδια στην Αθήνα

Συναντήσεις Προέδρου ΔΗΚΟ με Σακελλαροπούλου και Δένδια στην Αθήνα

Συναντήσεις με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, είχε σήμερα στην Αθήνα, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους η κ. Σακελλαροπούλου υπογράμμισε την ανάγκη για εξεύρεση συνολικής και συμπεφωνημένης λύσης του Κυπριακού στη βάση των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και του ευρωπαϊκού κεκτημένου. Η κυρία Σακελλαροπούλου επισήμανε επίσης ότι η συνεργασία και η συνεχής επαφή σε όλα τα επίπεδα μεταξύ Αθήνας και Λευκωσίας ήταν, είναι και θα είναι αυτονόητες.
 
Από την πλευρά του, ο κ. Παπαδόπουλος ενημέρωσε την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας για τις πρόσφατες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις θέσεις του ΔΗΚΟ ενόψει και της άτυπης πενταμερούς συνάντησης στη Γενεύη.
 
Παράλληλα, οι εξελίξεις στο Κυπριακό βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης και με τον Ελληνα ΥΠΕΞ Νίκο Δένδια.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE