Στις 16 Μαρτίου ο επόμενος γύρος των διερευνητικών Ελλάδας-Τουρκίας στην Αθήνα

Στις 16 Μαρτίου ο επόμενος γύρος των διερευνητικών Ελλάδας-Τουρκίας στην Αθήνα

Τη διεξαγωγή στις 16 Μαρτίου του 62ου κύκλου των διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, ανακοίνωσε το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.


Όπως ανακοινώθηκε, ο 62ος γύρος επαφών θα λάβει χώρα στην Αθήνα.

«Ο 62ος γύρος των Διερευνητικών Επαφών θα λάβει χώρα στην Αθήνα, στις 16 Μαρτίου 2021», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα επίσκεψη στις ΗΠΑ στα τέλη Νοεμβρίου με στόχο την τεχνολογία και τις επενδύσεις – «Η Κύπρος αλλάζει»

ΠτΔ: Νέα επίσκεψη στις ΗΠΑ στα τέλη Νοεμβρίου με στόχο την τεχνολογία και τις επενδύσεις – «Η Κύπρος αλλάζει»

Eπιδίωξή μας είναι να μετατρέπουμε τις διεθνείς επαφές σε συνεργασίες, επενδύσεις και πραγματικές ευκαιρίες για την Κύπρο αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ανακοινώνοντας τη συμμετοχή της χώρας στο Plug and Play Silicon Valley Winter Summit, με επικεφαλής τον Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής και με την ενεργό παρουσία του Cyprus Catalyst, καθώς και τη μετάβασή του ιδίου και πάλι στις ΗΠΑ στο τέλος Νοεμβρίου για ενίσχυση αυτής της δυναμικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE