ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δρ. Κολιού: «Δεν θα κάνουμε καθαρά Δευτέρα για να κάνουμε Πάσχα» - Τι απάντησε για το άνοιγμα της εστίασης

Δρ. Κολιού: «Δεν θα κάνουμε καθαρά Δευτέρα για να κάνουμε Πάσχα» - Τι απάντησε για το άνοιγμα της εστίασης

Δεν περίμεναν τόση αύξηση στους νοσηλευόμενους, τα μέλη της επιστημονικής ομάδας, σύμφωνα με την Δρ. Μαρία Κολιού.

Σε δηλώσεις της στην Κρατική Τηλεόραση το πρωί της Πέμπτης, η Δρ. Μαρία Κολιού ανέφερε πως προφανώς τα πρωτόκολλα δεν τηρούνται, κυρίως στους χώρους εργασίας: «Τα κρούσματα που παρατηρούνται σε τράπεζες, φούρνους και άλλους εργασιακούς χώρους μας κάνουν να έχουμε βήματα προς τα πίσω», είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα ανέφερε πως δεν εξετάζονται με γρήγορα τεστ οι εργαζόμενοι, καθώς είναι ένας τρόπος με τον οποίο μπορούμε να ελέγξουμε την κατάσταση.

Σε ό,τι αφορά τις χαλαρώσεις, το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας, ανέφερε πως η εικόνα δεν αναμένεται να αλλάξει πολύ σε μια μέρα, ενώ όπως είπε πιθανόν να έχουμε περαιτέρω αύξηση.

Για το άνοιγμα της εστίασης δήλωσε πως υπήρχε σενάριο να ανοίξει μόνο σε ανοικτούς χώρους, ενώ στην πορεία διαμορφώθηκε το σενάριο, καθώς δεν είναι εφικτό για όλους.

Τέλος ανέφερε πως αν περιμένουμε ακόμα δυο εβδομάδες για το άνοιγμα των χώρων εστίασης, πιθανόν να είναι καλύτερο για την εικόνα.

Δείτε όσα είπε:

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top