Εξώδικα σε πολίτες και υποστατικά – Πληρώνουν για μάσκες, μηνύματα και «κέρφιου» οι Κύπριοι

Εξώδικα σε πολίτες και υποστατικά – Πληρώνουν για μάσκες, μηνύματα και «κέρφιου» οι Κύπριοι

Σε 195 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 6.00 το πρωί της Τετάρτης μέχρι τις 6.00 πμ σήμερα, πραγματοποιήθηκαν 14.571 έλεγχοι.
 
Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 2.887 έλεγχοι και προέκυψαν 38 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 5.066 έλεγχοι με 95 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 1.357 έλεγχοι με 17 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1.381 έλεγχοι με 22 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 1.906 έλεγχοι με 20 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 780 έλεγχοι με 1 καταγγελία πολίτη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

Στον απόηχο της καταδίκης της Κυπριακής Δημοκρατίας από το ΕΔΑΔ για την αποτυχία της διερεύνησης υπόθεσης βιασμού 28χρονης, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης παραχώρησε Διάσκεψη Τύπου, δίνοντας τη δική του απάντηση στις έντονες επικρίσεις και στα αιτήματα για παραίτησή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE