Toν “πυροβολούν” ακόμα και οι… μέχρι πρότινος “δικηγόροι” του

Toν “πυροβολούν” ακόμα και οι… μέχρι πρότινος “δικηγόροι” του

Έπεσαν πολλοί Ομονοιάτες να τον «φάνε» τον Μπεργκ, με αφορμή τον αποκλεισμό της ομάδας από τον ΑΠΟΕΛ. Ακόμα κι αυτοί που πριν μερικές μέρες, ύψωναν «ασπίδα» προστασίας προς τον Νορβηγό, όταν μεμονωμένα υπήρχε κριτική εναντίον του, για το ότι «εξαφάνισε» μερικούς παίχτες.

Όπως τον έκαναν «Θεό» πολλοί, μετά από επιτυχημένα αποτελέσματα, δεν μας εκπλήττει καθόλου, το ότι τον «λιθοβολούν» αλύπητα από τα Social Media, μετά από αποτυχίες σαν τη χθεσινή.
 
Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE