Toν “πυροβολούν” ακόμα και οι… μέχρι πρότινος “δικηγόροι” του

Toν “πυροβολούν” ακόμα και οι… μέχρι πρότινος “δικηγόροι” του

Έπεσαν πολλοί Ομονοιάτες να τον «φάνε» τον Μπεργκ, με αφορμή τον αποκλεισμό της ομάδας από τον ΑΠΟΕΛ. Ακόμα κι αυτοί που πριν μερικές μέρες, ύψωναν «ασπίδα» προστασίας προς τον Νορβηγό, όταν μεμονωμένα υπήρχε κριτική εναντίον του, για το ότι «εξαφάνισε» μερικούς παίχτες.

Όπως τον έκαναν «Θεό» πολλοί, μετά από επιτυχημένα αποτελέσματα, δεν μας εκπλήττει καθόλου, το ότι τον «λιθοβολούν» αλύπητα από τα Social Media, μετά από αποτυχίες σαν τη χθεσινή.
 
Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE