Toν “πυροβολούν” ακόμα και οι… μέχρι πρότινος “δικηγόροι” του

Toν “πυροβολούν” ακόμα και οι… μέχρι πρότινος “δικηγόροι” του

Έπεσαν πολλοί Ομονοιάτες να τον «φάνε» τον Μπεργκ, με αφορμή τον αποκλεισμό της ομάδας από τον ΑΠΟΕΛ. Ακόμα κι αυτοί που πριν μερικές μέρες, ύψωναν «ασπίδα» προστασίας προς τον Νορβηγό, όταν μεμονωμένα υπήρχε κριτική εναντίον του, για το ότι «εξαφάνισε» μερικούς παίχτες.

Όπως τον έκαναν «Θεό» πολλοί, μετά από επιτυχημένα αποτελέσματα, δεν μας εκπλήττει καθόλου, το ότι τον «λιθοβολούν» αλύπητα από τα Social Media, μετά από αποτυχίες σαν τη χθεσινή.
 
Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE