ΛΕΜΕΣΟΣ: Για μια selfie κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του – «Νομίζαμε ότι δεν θα τα καταφέρει»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Για μια selfie κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του – «Νομίζαμε ότι δεν θα τα καταφέρει»

Συμπληρώνεται το παζλ γύρω από τον σοβαρό τραυματισμό νεαρού πριν από μια βδομάδα στη περιοχή της Μονής στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα το ατύχημα που αρχικά μεταδόθηκε ως εργατικό, συνέβη λίγο πριν τις 11.30 το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Μαρίου, όταν πλαστικό μέρος της οροφής ανεγειρόμενης αποθήκης όπου βρισκόταν ο 22χρονος, υποχώρησε με αποτέλεσμα ο νεαρός να πέσει στο έδαφος από ύψος 9 μέτρων περίπου.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ο 22χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία αφού διαπιστώθηκε ότι αυτός φέρει κάταγμα κρανίου, κάταγμα στο χέρι και θλάση πνευμόνων.

Τελικά πριν από δύο μέρες ο 22χρονος έλαβε εξιτήριο, βγαίνοντας νικητής από αυτή την περιπέτεια, που όμως μας ενημέρωσαν, αρχικά, υπήρχε η εκτίμηση ότι ο νεαρός δεν θα κατάφερνε να κρατηθεί στη ζωή.

Την Παρασκευή 12/3 ο νεαρός Ελληνοκύπριος αναμένεται να περάσει για κατάθεση στον αστυνομικό σταθμό Μονής, ωστόσο φαίνεται να κερδίζει έδαφος ο ισχυρισμός που έχει ήδη δώσει.

Συγκεκριμένα φαίνεται να ανέφερε ότι δεν εργαζόταν στην υπό ανέγερση αποθήκη και ότι εκεί έδωσε ραντεβού με τον εργοδότη του για να μεταβούν σε άλλη περιοχή. Ενώ περίμενε, ανέβηκε στην οροφή της οικοδομής γιατί θέλησε να βγάλει selfie με φόντο την ωραία θέα, όταν υποχώρησε μέρος της οροφής και βρέθηκε στο κενό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.