ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΥΠΑΜ: Υπέγραψε τις 129 προαγωγές των υπαξιωματικών της ΕΦ

ΥΠΑΜ: Υπέγραψε τις 129 προαγωγές των υπαξιωματικών της ΕΦ

Τις 129 προαγωγές των υπαξιωματικών της Εθνικής Φρουράς, υπέγραψε σήμερα ο Υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Ειδικότερα, οι 129 προαγωγές αφορούν τους μόνιμους υπαξιωματικούς σε όλες τις βαθμίδες και πιο συγκεκριμένα 1 Ανθυπασπιστή Α, 3 Ανθυπασπιστές Β, 44 Ανθυπασπιστές Γ, 70 Αρχιλοχίες και 11 Επιλοχίες.  
 
Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες είχαν γίνει οι προαγωγές των Ανωτάτων Αξιωματικών. Συγκεκριμένα, έγιναν προαγωγές δύο Υποστράτηγων και οκτώ Ταξίαρχων. 
 
Εντός του 2021, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, θα γίνουν επίσης προαγωγές στις υπόλοιπες βαθμίδες των Αξιωματικών αλλά και στους Συμβασιούχους Υπαξιωματικούς (ΣΥΠ).
 

 

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

Δεν έχει προγραμματιστεί ταξίδι της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ στην Κύπρο, δήλωσε την Παρασκευή ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του ΓΓ, Φαρχάν Χακ κατά τη διάρκεια της Ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, ενώ στις 19 Ιουνίου είχε αναφερθεί σε προσεχές ταξίδι της κ. Ολγκίν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top