Από θετικός σε rapid test… αρνητικός σε δύο PCR ο Γενικός Ελεγκτής

Από θετικός σε rapid test… αρνητικός σε δύο PCR ο Γενικός Ελεγκτής

Αρνητικό ήταν και το αποτέλεσμα του δεύτερου PCR τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Βουλής Αδάμος Αδάμου ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής.


Ο Γενικός Ελεγκτής είχε κληθεί να παρευρεθεί στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής το πρωί. Όπως ο ίδιος ανέφερε ενώπιον της Επιτροπής, το θετικό αποτέλεσμα προέκυψε σε rapid test αντιγόνου, στο οποίο υποβλήθηκε κατά την προσέλευσή του στη Βουλή. Πρόσθεσε ωστόσο, ότι σε δεύτερο τεστ που έκανε αμέσως μετά το πρώτο το αποτέλεσμα ήταν αμφιλεγόμενο.

Γι’ αυτό αποχώρησε από τη συνεδρία προκειμένου να υποβληθεί σε έλεγχο PCR, έτσι ώστε να αποκρυσταλλωθεί αν είναι θετικός ή όχι.

Νωρίτερα ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής Ζαχαρίας Κουλίας είχε ενημερώσει το σώμα ότι το αποτέλεσμα του πρώτου PCR τεστ ήταν αρνητικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Μολδαβίας, η ενταξιακή πορεία της Μολδαβίας στην ΕΕ, οι περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό θα είναι ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν τις συνομιλίες που θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την Πρόεδρο της Μολδαβίας, κατά τη σημερινή, πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Μολδαβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE