Ατάκα πρώην ΑΠΟΕΛίστα για το ΑΕΛ – Ομόνοια: «Φαβορί το τριφύλλι, αν νικήσει η ΑΕΛ πιθανή πρωταθλήτρια»

Ατάκα πρώην ΑΠΟΕΛίστα για το ΑΕΛ – Ομόνοια: «Φαβορί το τριφύλλι, αν νικήσει η ΑΕΛ πιθανή πρωταθλήτρια»

Στον Super Sport Fm μίλησε τον πρώην μέλος του Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Τάκης Αντωνίου, και αναφέρθηκε στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ομόνοια.

Τόνισε πως οι πράσινοι είναι και αυτοί μεγάλο φαβορί, ενώ υπογράμμισε για πως αν η ομάδα της Λεμεσού πάρει το τρίποντο, τότε είναι πιθανή πρωταθλήτρια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE