Ατάκα πρώην ΑΠΟΕΛίστα για το ΑΕΛ – Ομόνοια: «Φαβορί το τριφύλλι, αν νικήσει η ΑΕΛ πιθανή πρωταθλήτρια»

Ατάκα πρώην ΑΠΟΕΛίστα για το ΑΕΛ – Ομόνοια: «Φαβορί το τριφύλλι, αν νικήσει η ΑΕΛ πιθανή πρωταθλήτρια»

Στον Super Sport Fm μίλησε τον πρώην μέλος του Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Τάκης Αντωνίου, και αναφέρθηκε στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ομόνοια.

Τόνισε πως οι πράσινοι είναι και αυτοί μεγάλο φαβορί, ενώ υπογράμμισε για πως αν η ομάδα της Λεμεσού πάρει το τρίποντο, τότε είναι πιθανή πρωταθλήτρια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE