ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Σεισμός στην Ελλάδα - 5,2 Ρίχτερ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Σεισμός στην Ελλάδα - 5,2 Ρίχτερ

Πολύ επιφανειακός ο σεισμός, στα 8,5 χιλιόμετρα το εστιακό βάθος - 17 χιλιόμετρα δυτικά-νοτιοδυτικά της Ελασσόνας η δόνηση - Ακολούθησε νέα δόνηση 3,7 Ρίχτερ

Σε πλήρη εξέλιξη η σεισμική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, καθώς λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής, κατεγράφη δόνηση 5,2 Ρίχτερ  στα 17 χιλιόμετρα Δυτικά - Νοτιοδυτικά της Ελασσόνας.

Το εστιακό βάθος του σεισμού, σύμφωνα με την αναθεωρημένη καταγραφή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ήταν στα 2,9 χιλιόμετρα.

Έξι λεπτά αργότερα ακολούθησε μία ακόμη δόνηση της τάξης των 3,7 Ρίχτερ.

Δείτε τα στοιχεία από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE