ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Σεισμός στην Ελλάδα - 5,2 Ρίχτερ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Σεισμός στην Ελλάδα - 5,2 Ρίχτερ

Πολύ επιφανειακός ο σεισμός, στα 8,5 χιλιόμετρα το εστιακό βάθος - 17 χιλιόμετρα δυτικά-νοτιοδυτικά της Ελασσόνας η δόνηση - Ακολούθησε νέα δόνηση 3,7 Ρίχτερ

Σε πλήρη εξέλιξη η σεισμική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, καθώς λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής, κατεγράφη δόνηση 5,2 Ρίχτερ  στα 17 χιλιόμετρα Δυτικά - Νοτιοδυτικά της Ελασσόνας.

Το εστιακό βάθος του σεισμού, σύμφωνα με την αναθεωρημένη καταγραφή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ήταν στα 2,9 χιλιόμετρα.

Έξι λεπτά αργότερα ακολούθησε μία ακόμη δόνηση της τάξης των 3,7 Ρίχτερ.

Δείτε τα στοιχεία από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.