ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Σεισμός στην Ελλάδα - 5,2 Ρίχτερ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Σεισμός στην Ελλάδα - 5,2 Ρίχτερ

Πολύ επιφανειακός ο σεισμός, στα 8,5 χιλιόμετρα το εστιακό βάθος - 17 χιλιόμετρα δυτικά-νοτιοδυτικά της Ελασσόνας η δόνηση - Ακολούθησε νέα δόνηση 3,7 Ρίχτερ

Σε πλήρη εξέλιξη η σεισμική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, καθώς λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής, κατεγράφη δόνηση 5,2 Ρίχτερ  στα 17 χιλιόμετρα Δυτικά - Νοτιοδυτικά της Ελασσόνας.

Το εστιακό βάθος του σεισμού, σύμφωνα με την αναθεωρημένη καταγραφή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ήταν στα 2,9 χιλιόμετρα.

Έξι λεπτά αργότερα ακολούθησε μία ακόμη δόνηση της τάξης των 3,7 Ρίχτερ.

Δείτε τα στοιχεία από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Ευελπιστώ αύριο να ακούσω θετικές εξελίξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα στον ίδιο, τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE