ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Σεισμός στην Ελλάδα - 5,2 Ρίχτερ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Σεισμός στην Ελλάδα - 5,2 Ρίχτερ

Πολύ επιφανειακός ο σεισμός, στα 8,5 χιλιόμετρα το εστιακό βάθος - 17 χιλιόμετρα δυτικά-νοτιοδυτικά της Ελασσόνας η δόνηση - Ακολούθησε νέα δόνηση 3,7 Ρίχτερ

Σε πλήρη εξέλιξη η σεισμική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, καθώς λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής, κατεγράφη δόνηση 5,2 Ρίχτερ  στα 17 χιλιόμετρα Δυτικά - Νοτιοδυτικά της Ελασσόνας.

Το εστιακό βάθος του σεισμού, σύμφωνα με την αναθεωρημένη καταγραφή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ήταν στα 2,9 χιλιόμετρα.

Έξι λεπτά αργότερα ακολούθησε μία ακόμη δόνηση της τάξης των 3,7 Ρίχτερ.

Δείτε τα στοιχεία από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων: Ένας θεσμός με καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Η Προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων: Ένας θεσμός με καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Με αφορμή τη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή των Αντιπροσώπων για την εκλογή νέου Προέδρου του Σώματος, η δημόσια συζήτηση στρέφεται ξανά, σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς, της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η Προεδρία της Βουλής, δεν αποτελεί μόνο θέση πολιτικού κύρους, αλλά και θεσμό με ιδιαίτερη συνταγματική και πολιτική βαρύτητα, ο οποίος διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο σε κρίσιμες στιγμές, της σύγχρονης κυπριακής ιστορίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE