ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Στο Νοσοκομείο 4 πρόσωπα

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Στο Νοσοκομείο 4 πρόσωπα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής (12/03), στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας Κοκκινοτριμιθιάς, με κατεύθυνση την Κοκκινοτριμιθιά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, δυο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το τροχαίο τραυματίστηκαν 4 πρόσωπα.

Στην σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, αλλά και ασθενοφόρο, όπου μετέφερε τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE