ΕΛΛΑΔΑ– ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Άλλοι 49 θάνατοι - Ο νέος αριθμός κρουσμάτων

ΕΛΛΑΔΑ– ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Άλλοι 49 θάνατοι - Ο νέος αριθμός κρουσμάτων

Με την πανδημία να «καλπάζει» και στα νοσοκομεία να δίνεται σκληρή μάχη για να σταθεί όρθιο το Σύστημα Υγείας, η κυβέρνηση πρόκειται να ανακοινώσει νέα μέτρα μετά την σχετική εισήγηση των λοιμωξιολόγων. Τα επιδημιολογικά δεδομένα για ακόμη μία ημέρα επιβεβαιώνουν ότι διανύουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο.

Συγκεκριμένα, σήμερα, Παρασκευή 12 Μαρτίου, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε:

«Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.405, εκ των οποίων 14 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE