ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Απουσιάζει από την οικία του 75χρονος - Μήπως τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Απουσιάζει από την οικία του 75χρονος - Μήπως τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

strong>Ελλείπει από την οικία του στην Λεμεσό, ο 75χρονος Hans Bertil Nauchman, ημερομηνία γέννησης 21/03/1946, από τη Σουηδία, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, τη φωτογραφία και τα στοιχεία του οποίου δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Ο 75χρονος ελλείπει από τις 6.00 το απόγευμα της Κυριακής, 07 Μαρτίου, 2021, ενώ η απουσία του καταγγέλθηκε στην Αστυνομία το πρωί σήμερα Σάββατο, 13 Μαρτίου. Αυτός περιγράφεται ως ύψους 1.90μ. περίπου, εύσωμος, με κοντά άσπρα μαλλιά και πράσινα μάτια. Κατά την αναχώρησή του αυτός φορούσε κίτρινο σακάκι, μπλε παντελόνι, καφέ παπούτσια και γυαλιά μυωπίας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE