ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Απουσιάζει από την οικία του 75χρονος - Μήπως τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Απουσιάζει από την οικία του 75χρονος - Μήπως τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

strong>Ελλείπει από την οικία του στην Λεμεσό, ο 75χρονος Hans Bertil Nauchman, ημερομηνία γέννησης 21/03/1946, από τη Σουηδία, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, τη φωτογραφία και τα στοιχεία του οποίου δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Ο 75χρονος ελλείπει από τις 6.00 το απόγευμα της Κυριακής, 07 Μαρτίου, 2021, ενώ η απουσία του καταγγέλθηκε στην Αστυνομία το πρωί σήμερα Σάββατο, 13 Μαρτίου. Αυτός περιγράφεται ως ύψους 1.90μ. περίπου, εύσωμος, με κοντά άσπρα μαλλιά και πράσινα μάτια. Κατά την αναχώρησή του αυτός φορούσε κίτρινο σακάκι, μπλε παντελόνι, καφέ παπούτσια και γυαλιά μυωπίας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.
 
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top