ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ασυγκράτητοι οι Κύπριοι – Γέμισαν τα μονοπάτια της φύσης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ασυγκράτητοι οι Κύπριοι – Γέμισαν τα μονοπάτια της φύσης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν αντέχουν άλλο την κλεισούρα οι Κύπριοι και αυτό αποδεικνύεται κάνοντας μια βόλτα στις ορεινές περιοχές, παρατηρώντας τη διακίνηση.

Τι και αν δεν έχει έρθει ακόμη η Καθαρά Δευτέρα, τι και αν απαγορεύονται οι συναθροίσεις και οι άσκοπες μετακινήσεις, πολλοί είναι αυτοί που ξεκίνησαν τις βόλτες σαββατιάτικα, αφού η μόνη νόμιμη διέξοδος είναι πλέον η φύση.

Συγκεκριμένα, παρατηρείται αυξημένη διακίνηση στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές με τους πολίτες να καταφεύγουν σε μονοπάτια της φύσης, φράγματα και γνωστά τοπία. Όπως διαφαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες δεκάδες πολίτες επισκέπτονται μικρά τοπία για να απολαύσουν την πεζοπορία τους.

Το τοπίο στις φωτογραφίες πρόκειται για μικρό μονοπάτι της φύσης στην επαρχία Λευκωσίας, όπου για περισσότερο από τέσσερις ώρες σημειώθηκε πολυκοσμία.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε σε καμία στιγμή δεν υπήρξε έλεγχος από την τοπική Αστυνομία, ούτε στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά ούτε και στους δρόμους της περιοχής που υπήρχε αυξημένη κίνηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top