ΠτΔ: Δίνει συγχαρητήρια προς Αστυνομία Κύπρου και ΥΚΑΝ - «Η προσπάθεια συνεχίζεται με σχέδιο, συνέπεια και αποφασιστικότητα»
Τη μεγάλη επιτυχία της ΥΚΑΝ εξαίρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 8.30 το πρωί, όταν 24χρονος αναβάτης, ενώ προπονούσε το άλογο του, έχασε τον έλεγχο του, με αποτέλεσμα ο ίδιος να πέσει στον στίβο. Το άλογο συνέχισε να τρέχει χωρίς αναβάτη και σε κάποια στιγμή κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, χτύπησε 31χρονο εκπαιδευτή αλόγων, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.
Τόσο ο 31χρονος, όσο και ο 24χρονος μεταφέρθηκαν σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου ο 24χρονος έτυχε των πρώτων βοηθειών και πήρε εξιτήριο, ενώ ο 31χρονος, ο οποίος υπέστη κάταγμα κρανίου, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου σε συνεργασία με το Τμήμα Επιθεωρήσεως Εργασίας συνεχίζουν τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




