Σοβαρό ατύχημα στον Ιππόδρομο - Άλογο ξέφυγε της πορείας του και τραυμάτισε δύο άνδρες

Σοβαρό ατύχημα στον Ιππόδρομο - Άλογο ξέφυγε της πορείας του και τραυμάτισε δύο άνδρες

Σε ατύχημα που έγινε χθες Σάββατο 13 Μαρτίου το πρωί στον Ιππόδρομο στη Λευκωσία, τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα, ένα εκ των οποίων νοσηλεύεται σοβαρά σε ιδιωτικό Νοσοκομείο της Λευκωσίας. 

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 8.30 το πρωί, όταν 24χρονος αναβάτης, ενώ προπονούσε το άλογο του, έχασε τον έλεγχο του, με αποτέλεσμα ο ίδιος να πέσει στον στίβο. Το άλογο συνέχισε να τρέχει χωρίς αναβάτη και σε κάποια στιγμή κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, χτύπησε 31χρονο εκπαιδευτή αλόγων, με αποτέλεσμα να  τον τραυματίσει.

Τόσο ο 31χρονος, όσο και ο 24χρονος μεταφέρθηκαν σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου ο 24χρονος έτυχε των πρώτων βοηθειών και πήρε εξιτήριο, ενώ ο 31χρονος, ο οποίος υπέστη κάταγμα κρανίου, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου σε συνεργασία με το Τμήμα Επιθεωρήσεως Εργασίας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.