Δεν σταματά τους Λεμεσιανούς ο κορωνοϊός – Μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση

Δεν σταματά τους Λεμεσιανούς ο κορωνοϊός – Μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση

Η πανδημία δεν είναι ικανή να σταματήσει τους Λεμεσιανούς για αυτό που είναι φημισμένοι και δεν είναι άλλο από το καρναβάλι.

Σήμερα Κυριακή 14 Μαρτίου, η πόλη έχει οργανωθεί έτσι ώστε να τιμήσει τα αλλιώτικα καρναβάλια με έναν ξεχωριστό τρόπο. Οι οργανωμένοι καρναβαλιστές έχουν ανακοινώσει προ ημερών με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο που θα πραγματοποιηθούν τα καρναβάλια 2021.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση οι Λεμεσιανοί θα μασκαρευτούν, θα στείλουν τον αριθμό 6 και θα επιβιβαστούν στα οχήματα τους για ένα ξέφρενο καρναβάλι που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία.

Η ιδέα όπως αναγράφεται ήρθε από την βασίλισσα της ‘πελλάρας’ 2019, Μόνικα Πιερίδου και όπως φαίνεται έχουν όλα οργανωθεί έτσι ώστε να μην υπάρχουν παρατράγουδα.

Την αυτοκινητοπομπή θα συνοδεύει η Τροχαία Λεμεσού για να υπάρχει ασφάλεια και ομαλή διακίνηση, ενώ έχουν δοθεί ρητές οδηγίες έτσι ώστε κανένας πολίτης να μην κατέβει από το όχημα του.

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live εικόνα: Στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Live εικόνα: Στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων, στην Αθήνα, σε μια ιδιαίτερα συμβολική στιγμή για τις σχέσεις Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE