Survivor-Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor-Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή “Το Πρωινό”, καλεσμένος βρέθηκε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Ο μισθοφόρος που συμμετείχε στο πρώτο Survivor, μεταξύ άλλων έκανε και ένα spoiler για το αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε ότι στο αγώνισμα ασυλίας θα κερδίσει η μπλε ομάδα και έτσι οι κόκκινοι θα κληθούν να υποδείξουν έναν παίκτη για αποχώρηση.Μετά τα τελευταία γεγονότα και την κόντρα του Τριαντάφυλλου με τους συμπαίκτες του, θα έχεις ως αποτέλεσμα να είναι ο πρώτος που θα βρεθεί στον «τάκο».


«Σήμερα θα χάσουν οι κόκκινοι και υποψήφιος θα είναι ο Τριαντάφυλλος, όμως δεν φεύγει με τίποτα ειδικά μετά από αυτό που έγινε με το φαγητό. Επίσης θα έχουμε και κάποιοι τραυματισμοί στην μπλε ομάδα, θα χτυπήσουν 2-3 φορές όχι κάτι σοβαρό. Ακόμη λένε ότι ο Γιώργος Λιβάνης θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων: Ένας θεσμός με καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Η Προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων: Ένας θεσμός με καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Με αφορμή τη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή των Αντιπροσώπων για την εκλογή νέου Προέδρου του Σώματος, η δημόσια συζήτηση στρέφεται ξανά, σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς, της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η Προεδρία της Βουλής, δεν αποτελεί μόνο θέση πολιτικού κύρους, αλλά και θεσμό με ιδιαίτερη συνταγματική και πολιτική βαρύτητα, ο οποίος διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο σε κρίσιμες στιγμές, της σύγχρονης κυπριακής ιστορίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE