Αβέρωφ: Στη Γενεύη και ο ΔΗΣΥ, θα κάνουμε το παν για απαλλαγή από την κατοχή

Αβέρωφ: Στη Γενεύη και ο ΔΗΣΥ, θα κάνουμε το παν για απαλλαγή από την κατοχή

Ως Δημοκρατικός Συναγερμός αποδεχόμαστε την πρόσκληση να συνοδεύσουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην άτυπη πενταμερή στη Γενεύη, επεσήμανε, σε γραπτή δήλωση, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μετά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου.

 
"Ευθύνη και υποχρέωση μας είναι να κάνουμε το παν για να απαλλαγούμε από την κατοχή και να επανενώσουμε τη μοιρασμένη μας πατρίδα , ανέφερε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.