Αβέρωφ: Στη Γενεύη και ο ΔΗΣΥ, θα κάνουμε το παν για απαλλαγή από την κατοχή

Αβέρωφ: Στη Γενεύη και ο ΔΗΣΥ, θα κάνουμε το παν για απαλλαγή από την κατοχή

Ως Δημοκρατικός Συναγερμός αποδεχόμαστε την πρόσκληση να συνοδεύσουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην άτυπη πενταμερή στη Γενεύη, επεσήμανε, σε γραπτή δήλωση, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μετά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου.

 
"Ευθύνη και υποχρέωση μας είναι να κάνουμε το παν για να απαλλαγούμε από την κατοχή και να επανενώσουμε τη μοιρασμένη μας πατρίδα , ανέφερε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.