Αβέρωφ: Στη Γενεύη και ο ΔΗΣΥ, θα κάνουμε το παν για απαλλαγή από την κατοχή

Αβέρωφ: Στη Γενεύη και ο ΔΗΣΥ, θα κάνουμε το παν για απαλλαγή από την κατοχή

Ως Δημοκρατικός Συναγερμός αποδεχόμαστε την πρόσκληση να συνοδεύσουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην άτυπη πενταμερή στη Γενεύη, επεσήμανε, σε γραπτή δήλωση, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μετά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου.

 
"Ευθύνη και υποχρέωση μας είναι να κάνουμε το παν για να απαλλαγούμε από την κατοχή και να επανενώσουμε τη μοιρασμένη μας πατρίδα , ανέφερε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.