Αβντιγιάι για τη φάση με Ομόνοια: «Ο Ντούρις με πνίγει – Ήταν ένα σοκ»

Αβντιγιάι για τη φάση με Ομόνοια: «Ο Ντούρις με πνίγει – Ήταν ένα σοκ»

O Nτόνις Αβντιγιάι, ο οποίος είχε «θερμό» επεισόδιο με τον Μίχαλ Ντούρις στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ομόνοια, έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα «Bild».

Ο Κοσοβάρος μέσος της ομάδας της Λεμεσού, που είδε κόκκινη κάρτα, όπως και ο Σλοβάκος επιθετικός του τριφυλλιού, τονίζει πως περικυκλώθηκε από τέσσερεις αντιπάλους και ότι ο Ντούρις τον πνίγει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE